Jewellery Room

6 smykkedesignere vi har fått øynene opp for

På Jewellery Room i København viser de beste smykkedesignerne sine kolleksjoner.

SMYKKEMERKER: Sjekk 6 av de hotteste fra moteuken i København.  Foto: Jewellery Room
SMYKKEMERKER: Sjekk 6 av de hotteste fra moteuken i København. Foto: Jewellery Room Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under moteuken i København avholdes smykkearrangement, Jewellery Room, hvor iniativtakerne bak eventet - Charlotte Møbjerg Ansel-Henry og Pernille Møbjerg Knudesen, samler etablerte og up-and-coming smykkedesignere i en fantastisk kirke i hjerte av København. Poenget med eventet er å skape blest rundt smykkedesignere og presentere de fineste smykkene man finner på markedet akkurat nå. 

Her får små og store aktører besøk av journalister, redaktører og andre mennesker i bransjen. Ettersom alt er samlet på en arena gjør det det enkelt for pressen å ta seg tid til å delta og oppdatere seg på de nyeste smykkene. Personlig ser jeg alltid frem til den siste dagen av moteuken når Jewellery Room finner sted. Det er deilig atmosfære og jeg beveger meg alltid rundt i et rolig tempo (i motsetning til de andre dagene) og suger til meg inspirasjon blant de skinnende gjenstandene. Her er noen av mine favoritter fra eventet! (se nedenfor)

blue billie

Jentene bak smykkemerket har på kort tid utmerket seg i bransjen. Siden merket ble lansert i 2015 har smykkene vært på coveret til blant annet Vogue, ELLE og StyleBy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer