Hår

6 superfine frisyrer til 17. mai

Hvilken sveis går du for?

FRISYRER TIL 17. MAI: Topp hele looken med lekkert tilbehør. Det kan være i form av pynt som du ser her, eller noen fine vårblomster! Foto: NTB Scanpix
FRISYRER TIL 17. MAI: Topp hele looken med lekkert tilbehør. Det kan være i form av pynt som du ser her, eller noen fine vårblomster! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om årets 17. mai-feiring blir litt annerledes, betyr ikke det at vi ikke kan ta på oss finstasen og fikse håret! Det har i hvert fall vi store planer om, og derfor trenger vi litt inspirasjon.

VI har nemlig ikke bestemt oss helt for hvilken sveis vi går for i år. Blir det en klassisk knute, noen drømmende fletter eller Hollywood-bølger i håret? Vi er nok nødt for å teste ut litt forskjellige før 17. mai.

Skulle du ønske å gjøre det samme, kan du sjekke ut de mange videoene vi har lagt inn nedover i saken!

God, gammeldags krølling av håret er alltid en sikker vinner. Men det er mange måter man kan gjøre det på! Vi har trukket frem to av våre favoritter. Over ser du noen mer avslappede beach waves og noen mer glamorøse Hollywood-bølger som passer utmerket til en pyntet anledning.

Da undertegnede ble satt i frisørstolen for å være hårmodell for fletten du ser over, var jeg svært skeptisk og trodde jeg aldri skulle få det til selv. Men det var faktisk lettere enn jeg trodde! Fletten fikk også svært mye oppmerksomhet da jeg gikk hjem fra jobb den dagen, så denne vil gjøre seg godt på 17. mai.

Den passer også fint til andre anledninger. Anledninger ganske forskjellig fra 17. mai. KKs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh lagde nemlig denne fletten da hun skulle føde! Sjekk ut video her:

For en del år siden lagde vi i KK noen flettevideoer som fremdeles er like aktuelle den dag i dag. Disse klassikerne slår aldri feil!

Under finner du også en fantastisk frisyre som stjernene ofte sverger til på den røde løperen! Skjønnhetseksperten vår Cecilie Krogh viser deg også hvordan du får best mulig grunnlag ved å vise deg hvordan du vasker håret på best mulig måte, og hvordan du kan unngå irriterende småhår!

God 17. mai!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer