Hår

6 superfine frisyrer til 17. mai

Hvilken sveis går du for?

FRISYRER TIL 17. MAI: Topp hele looken med lekkert tilbehør. Det kan være i form av pynt som du ser her, eller noen fine vårblomster! Foto: NTB Scanpix
FRISYRER TIL 17. MAI: Topp hele looken med lekkert tilbehør. Det kan være i form av pynt som du ser her, eller noen fine vårblomster! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om årets 17. mai-feiring blir litt annerledes, betyr ikke det at vi ikke kan ta på oss finstasen og fikse håret! Det har i hvert fall vi store planer om, og derfor trenger vi litt inspirasjon.

VI har nemlig ikke bestemt oss helt for hvilken sveis vi går for i år. Blir det en klassisk knute, noen drømmende fletter eller Hollywood-bølger i håret? Vi er nok nødt for å teste ut litt forskjellige før 17. mai.

Skulle du ønske å gjøre det samme, kan du sjekke ut de mange videoene vi har lagt inn nedover i saken!

God, gammeldags krølling av håret er alltid en sikker vinner. Men det er mange måter man kan gjøre det på! Vi har trukket frem to av våre favoritter. Over ser du noen mer avslappede beach waves og noen mer glamorøse Hollywood-bølger som passer utmerket til en pyntet anledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer