Trender

6 trender du vil elske

De viktigste vårmotene denne sesongen.

SJØGRØNN SILKEDRØM: silkeblazer fra Stella McCartney står øverst på vår ønskeliste denne våren. Foto: All Over PressAll Over Press
SJØGRØNN SILKEDRØM: silkeblazer fra Stella McCartney står øverst på vår ønskeliste denne våren. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne våren skal du la deg inspirere av safari og dyrelivet i Afrika, middelhavets turkise vann, og frodige og grønne blomsterhager.

Vi har valgt ut seks fargesprakende vårtrender du vil elske. La deg inspirere, og la våren starte nå!

 • Slik blir vårens hårtrender

 • Vi har smugtittet


 • Her får du et kort innblikk i noen av vårens mest sentrale trender:

  Blomster fra topp til tå

  Denne sommeren skal du finne frem blomsterbarnet i deg, kle deg i lange blomstrete kjoler med volanger, bruk også store silkeblomster som pynt på jakker eller i håret.
  La sommeren komme!

 • Klær du faktisk kan bruke

 • Ny garderobe helt gratis

 • Slik kupper du stranden i 2009

 • Dyreprint

  Til våren er dyrebrint tilbake igjen for fullt. Kle deg i sebramønstrete plagg, slangeskinnssko, eller i en frekk og kort leopardkjole. Kjør på med dyreprint i sterkefarger, og kombinerer gjerne slangeskinnssko til en mønstrete eller blomstrete sommerkjole.

  Aqua-fargen

  Kommer i alle slags nyanser denne våren, skalaen går fra dyp turkis til helt lys pastellblå.
  Se etter lange turkise gudinnekjoler i tynn og florlett silke, og gjerne da med et asymmetriske snitt.

  Sterke farger

  Det er bare å glede seg. For neste sesong er full av sterke farger. Grønt, gult, oransje, fuksia og himmelblått er bare noen av de freshe fargene vi kommer til å se mye av denne våren.

  Hvite nyanser

  Hva er vel mer stilrent enn å kle seg i hvitt fra topp til tå? Denne våren bugner det av hvite plagg, alt fra hvite lange prinsessekjoler, til korte buksedrakter. Bryt gjerne opp antrekket ved å blande og kombinere ulike toner av hvitfargen, bland gjerne kritthvit med kremfargede, eller pudderfargede plagg.

  Etnisk sommer

  Møt våren med masse store statementsmykker, og hent din inspirasjon fra fargerike Afrika. Glem den kjølige minimalismen for en stund. Nå skal du bruke mye smykker, helst ha fire, fem store armbånd på hver arm, og på begge armer samtidig. Bruk sterke farger i kombinasjon sammen med tresmykker, gullarmbånd, fargesterke perler, mønstermiks, fjær og dyreprint.

  Gjør deg klar til en deilig og fargesprakende vårsesong!

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer