Trender

6 trender du vil elske

De viktigste vårmotene denne sesongen.

SJØGRØNN SILKEDRØM: silkeblazer fra Stella McCartney står øverst på vår ønskeliste denne våren. Foto: All Over PressAll Over Press
SJØGRØNN SILKEDRØM: silkeblazer fra Stella McCartney står øverst på vår ønskeliste denne våren. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne våren skal du la deg inspirere av safari og dyrelivet i Afrika, middelhavets turkise vann, og frodige og grønne blomsterhager. Vi har valgt ut seks fargesprakende vårtrender du vil elske. La deg inspirere, og la våren starte nå!
 • Slik blir vårens hårtrender
 • Vi har smugtittet
 • Her får du et kort innblikk i noen av vårens mest sentrale trender:

  Blomster fra topp til tå

  Denne sommeren skal du finne frem blomsterbarnet i deg, kle deg i lange blomstrete kjoler med volanger, bruk også store silkeblomster som pynt på jakker eller i håret.La sommeren komme!
 • Klær du faktisk kan bruke
 • Ny garderobe helt gratis
 • Slik kupper du stranden i 2009
 • Dyreprint

  Til våren er dyrebrint tilbake igjen for fullt. Kle deg i sebramønstrete plagg, slangeskinnssko, eller i en frekk og kort leopardkjole. Kjør på med dyreprint i sterkefarger, og kombinerer gjerne slangeskinnssko til en mønstrete eller blomstrete sommerkjole.

  Aqua-fargen

  Kommer i alle slags nyanser denne våren, skalaen går fra dyp turkis til helt lys pastellblå.Se etter lange turkise gudinnekjoler i tynn og florlett silke, og gjerne da med et asymmetriske snitt.

  Sterke farger

  Det er bare å glede seg. For neste sesong er full av sterke farger. Grønt, gult, oransje, fuksia og himmelblått er bare noen av de freshe fargene vi kommer til å se mye av denne våren.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer