Hårtrend:

6 triks for å krølle håret uten varme - men vær obs på dette

- Tror ikke jeg ville ha tvinnet håret mitt rundt dette, sier eksperten.

HÅRTREND: Krøller i ulike former er en herlig måte å gi seg selv litt ekstra wow-faktor! Nå er det mange som dropper varmeverktøyene - men krøller får vi likevel. Foto: NTB
HÅRTREND: Krøller i ulike former er en herlig måte å gi seg selv litt ekstra wow-faktor! Nå er det mange som dropper varmeverktøyene - men krøller får vi likevel. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det blir gjerne veldig mye varmestyling på håret vårt i løpet av livet – og det er ikke helt heldig. Det vet vi. Akkurat nå, midt blant alle festlighetene, passer det godt med en liten påminnelse om at du kan la krølltanga ligge.

Siden megaplattformen TikTok gjorde seg gjeldende, har det meste av trender, nytt som gammelt, gått viralt blant millioner. Måter å krølle håret på uten å bruke varmeverktøy er noen av dem.

Frisørene er enige i at varmeløse krøller er en god trend – og deler sine beste råd om 6 metoder.

Derfor bør du gå heatless

TikTok har ikke bare gjort varmeløs styling trendy, men også bevist at det funker å style håret uten å skru opp varmen. I tillegg, har appen og dens milliarder av brukere hostet opp en rekke ulike metoder og tips for diverse krølling uten varme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer