Tilbehør

6 typer tilbehør med det lille ekstra

Her er tilbehøret som umiddelbart vil løfte antrekket ditt.

STILTIPS: Trenger antrekket ditt et lite løft? Vi gir deg seks forskjellige måter å gjøre det på - kun ved bruk av tilbehør! Foto: Rex Features
STILTIPS: Trenger antrekket ditt et lite løft? Vi gir deg seks forskjellige måter å gjøre det på - kun ved bruk av tilbehør! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tatt en titt på hva slags tilbehør som er hot nå, hva vi selv skulle ønske vi hadde i klesskapet, og hva som rett og slett bare kan være med på å heve et antrekk til et nytt nivå. For som jeg har nevnt mange ganger før, nordmenn er kanskje ikke av det mest fargerike slaget (meg selv inkludert), men det skal vi gjøre noe med!

Vi har nemlig samlet sammen 11 typer tilbehøret som kan oppdatere både antrekk og garderobe. Det kan være alt fra kule sko til freshe solbriller, vesker til øredobber. Så hvis du er ute etter en liten oppfriskning i klesskapet bør du følge med nå:

1. «Rette» solbriller

Etter å ha tatt en titt på gatemoten fra de ulike moteukene, ser vi at moteprofilene har lagt sin elsk på en viss type solbrille. Det er nemlig solbriller hvor øvre del av rammen er helt rett. Det er litt som om Ray Bans «Wayfarer» og Celinés «New Audrey» har fått et barn sammen. 

Solbrillene har Celinés feminine touch, men samtidig en litt røffere look på grunn av den rette overdelen av solbrillen. Perfekt for deg som ønsker å tilføre antrekk det lille, interessante elementet uten at det blir for mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer