Ss 2011

6 vårtrender for fin figur

Gjør deg selv en tjeneste, og bruk dette denne sesongen.

MÅ HA: Med disse seks i vårgarderoben er du alltid like velkledd. Foto: All Over Press/Produsentene
MÅ HA: Med disse seks i vårgarderoben er du alltid like velkledd. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har allerede gitt deg den store rapporten om vår- og sommermoten dette året. Likevel er det lett å gå seg i vill i trendjungelen. Men det er som regel alltid noen plagg som vil se bra ut på alle, uansett hvilken fasong du har.Vi har plukket ut seks av vårens nøkkeltrender - både gode, gamle klassikere og klær som er rykende heite akkurat denne sesongen - som vi mener vil være flatterende for de fleste former.SE OGSÅ: Ny vårgarderobe til jumbopris

Maxiskjørtet

Det fotside maxiskjørtet gir umiddelbart en lang og smekker silhuett. Husk imidlertid at livet skal være markert. Det betyr at du enten har overdelen oppi skjørtet eller bruker et belte i midjen. Har du lite former, kan du med fordel velge et med høyt liv, mønstre og farger som gir mer fasong. Har du mye former, gå for et skjørt som går rett ned eller med litt havfruefasong. Pass på at det ikke sitter for stramt, det har en forstørrende effekt. Unngå skjørt som smalner i anklene.Se kjøpetips her:

Blazeren

En innsvinget blazer er både feminint og maskulint. I tillegg er det en vårlett jakke som passer det til det aller meste. Bruk den like gjerne til jeans som til penkjole. Se etter en klassisk, gjerne svart modell som går inn de rette stedene. Og du må gjerne investere litt når du først skal kjøpe en svart dressjakke, den er en klassiker som du kan ha glede av lenge.Se hvordan stjernene bruker blazeren her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.