Ss 2011

6 vårtrender for fin figur

Gjør deg selv en tjeneste, og bruk dette denne sesongen.

MÅ HA: Med disse seks i vårgarderoben er du alltid like velkledd. Foto: All Over Press/Produsentene
MÅ HA: Med disse seks i vårgarderoben er du alltid like velkledd. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har allerede gitt deg den store rapporten om vår- og sommermoten dette året. Likevel er det lett å gå seg i vill i trendjungelen.

Men det er som regel alltid noen plagg som vil se bra ut på alle, uansett hvilken fasong du har.

Vi har plukket ut seks av vårens nøkkeltrender - både gode, gamle klassikere og klær som er rykende heite akkurat denne sesongen - som vi mener vil være flatterende for de fleste former.

SE OGSÅ: Ny vårgarderobe til jumbopris

Maxiskjørtet


Det fotside maxiskjørtet gir umiddelbart en lang og smekker silhuett. Husk imidlertid at livet skal være markert. Det betyr at du enten har overdelen oppi skjørtet eller bruker et belte i midjen.

Har du lite former, kan du med fordel velge et med høyt liv, mønstre og farger som gir mer fasong. Har du mye former, gå for et skjørt som går rett ned eller med litt havfruefasong. Pass på at det ikke sitter for stramt, det har en forstørrende effekt. Unngå skjørt som smalner i anklene.

Se kjøpetips her:


Blazeren

En innsvinget blazer er både feminint og maskulint. I tillegg er det en vårlett jakke som passer det til det aller meste. Bruk den like gjerne til jeans som til penkjole.

Se etter en klassisk, gjerne svart modell som går inn de rette stedene. Og du må gjerne investere litt når du først skal kjøpe en svart dressjakke, den er en klassiker som du kan ha glede av lenge.

Se hvordan stjernene bruker blazeren her:


Trenchcoaten

En annen klassiker som bør befinne seg i enhver vårgarderobe er trenchcoaten. Den feminine fasongen med belte i midjen kler alle kvinner. Har du ikke timeglassfasong, så får du det i denne.

Den klassiske trenchcoaten er enten beige eller svart.

Se kjøpetips her:


Nude sko

Nudefargede pumps gir deg milelange bein. Det er altså bare til å gå til innkjøp av et par.

Når du skal kjøpe høye hæler, kan det være greit å huske på at sko hvor vekten ligger på hælen – og ikke tærne – er det beste å gå i på lang sikt.

Se kjøpetips her:


Svart shorts med høyt liv

70-tallstrenden er stor i vår. Og om du kanskje synes slengbukser er vanskelig å bruke, vil de aller fleste kle en svart shorts med høyt liv. Ikke bare forlenger det beina, det både framhever og skaper kvinnelige former.

Husk: Er shortsen veldig kort, blir den mer tekkelig ved å bruke en strømpebukse i høy denier (masketetthet). I tillegg gir det en forlengende og slankende effekt.

Se hvordan kjendisene bruker shortsen her:


Beltet

Ingenting er mer effektfullt enn et belte. Det holder klesplagg på plass, framhever fasongen og løfter ethvert antrekk.

Denne sesongen er de naturfargede beltene og de knæsjfargede beltene som er de aller mest trendy.

Se naturfargede belter her:

Se fargerike belter her:


Mer vår/sommer 2011

Full oversikt over våren store catwalktrender får du ved å klikke her. Og da KK.no spurte «kvinnen i gata» hvilken av disse hun likte best, var det 70-tallsstilen som scoret høyest.

Foretrekker du den helhvite looken, går både H&M og KappAhl for denne. H&M med sin Conscious Collection og KappAhl med sin Vintage Stories-kolleksjon.

Sjekk også kolleksjonene til KappAhl, Indiska, Zara, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens favoritter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer