Ingenting å Ha På Seg

7 antrekk du kan alltid kan ty til

Spesielt når du «ikke har noe å ha på deg»...

STILTIPS: Vi har samlet sammen syv antrekk du alltid kan ty til når kreativiteten har forsvunnet helt. Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal
STILTIPS: Vi har samlet sammen syv antrekk du alltid kan ty til når kreativiteten har forsvunnet helt. Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange ganger har du vel ikke stått opp om morgernen og tenkt at du ikke har noe å ha på deg? Eller når du skal en ut og spise og INGENTING som henger i klesskapet ditt passer? Akkurat disse situasjonene støter vi stadig på, og som oftest handler det om at man er litt tom for kreativitet. Men så er det sånn at det ikke alltid trenger å være så fryktelig kreativt.

Det er nemlig noen antrekk vi aldri går lei. Og disse antrekkene er som oftest ganske så enkle å få til. For du vet hva man sier; det enkleste er ofte det beste. Skulle du befinne deg i denne situasjonen om dagen, nemlig den at du ikke har noe å ha på deg, så kan du sjekke ut disse syv antrekkene du alltid bør teste ut om du har en sånn dag:

1. Fram med blazeren

En par jeans, noen komfortable sko (som gjerne kan byttes til et par hæler mot kvelden), den perfekte, hvite t-skjorten og en blazer er et sikkert antrekk som aldri slår feil. Dette passer like godt på jobb som det gjør til fest. Her er det kun snakk om å kanskje bytte ut skoene og vesken! 

LES OGSÅ: 18 blå motekupp som står på vår ønskeliste nå

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer