Ingenting å Ha På Seg

7 antrekk du kan alltid kan ty til

Spesielt når du «ikke har noe å ha på deg»...

STILTIPS: Vi har samlet sammen syv antrekk du alltid kan ty til når kreativiteten har forsvunnet helt. Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal
STILTIPS: Vi har samlet sammen syv antrekk du alltid kan ty til når kreativiteten har forsvunnet helt. Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange ganger har du vel ikke stått opp om morgernen og tenkt at du ikke har noe å ha på deg? Eller når du skal en ut og spise og INGENTING som henger i klesskapet ditt passer? Akkurat disse situasjonene støter vi stadig på, og som oftest handler det om at man er litt tom for kreativitet. Men så er det sånn at det ikke alltid trenger å være så fryktelig kreativt.

Det er nemlig noen antrekk vi aldri går lei. Og disse antrekkene er som oftest ganske så enkle å få til. For du vet hva man sier; det enkleste er ofte det beste. Skulle du befinne deg i denne situasjonen om dagen, nemlig den at du ikke har noe å ha på deg, så kan du sjekke ut disse syv antrekkene du alltid bør teste ut om du har en sånn dag:

1. Fram med blazeren

En par jeans, noen komfortable sko (som gjerne kan byttes til et par hæler mot kvelden), den perfekte, hvite t-skjorten og en blazer er et sikkert antrekk som aldri slår feil. Dette passer like godt på jobb som det gjør til fest. Her er det kun snakk om å kanskje bytte ut skoene og vesken! 

LES OGSÅ: 18 blå motekupp som står på vår ønskeliste nå

Foto: Darjabarannik.com
Foto: Darjabarannik.com Vis mer

2. Avslappet, men kul - i kardigan

Selv har jeg aldri klart å ta kardiganen helt i bruk, men når jeg ser den på damer som Sarah Harris (se bilde under), som klarer å ta noe så enkelt og style det så kult, ja, da blir jeg jo frelst! For hvem har vel ikke bare lyst til å slenge på seg en kardigan når en står opp om morgenen? Gjør som Sarah og bruk den sammen med en tøff bukse (gjerne skinn) og et par hæler, og som alltid; den hvite t-skjorten - en sikker vinner!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock Vis mer

3. Den lille sorte

Vi har sagt det mange ganger før, og vi kommer nok til å si det mange ganger til. Den lille sorte er og forblir et supert plagg å ha i klesskapet. Mange av oss forbinder nok kjolen mest til jul og de festlige dagene rundt høytiden, men den lille sorte kan fint brukes til hverdags også! Alt handler bare om hvordan du styler det. Et par sneakers og en vårlig veske er ofte alt som skal til for å gjøre det hverdagslig og kult.

Foto: Nathaliehelgerud.com
Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer

4. «Kosebuksa»

Vi har alle en. Nei, ikke den slitte treningsbuksa fra håndballturneringen da du var 17 år. Men den buksa som er løs, ledig og rett og slett bare digg. Gjerne med noe slags mønster slik at den gjør litt ut av seg. Til den kan du selvfølgelig bruke den hvite t-skjorten, men du kan også gjøre som Camille Charriere og gå for en komfortabel overdel. Topp det hele med en kul jakke og du er «good to go»!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock Vis mer

5. Jumpsuiten

Sophie Fontanel er blant de litt eldre damene vi rett og slett har forelsket oss i. Vi oppdaget Sophie via Instagram og har ikke sluttet å følge henne siden. Denne dama kan virkelig det med å kle seg fransk chic, og vi stjeler daglig inspirasjon fra henne. Nylig la hun ut et bilde av seg selv i en jumpsuit - plagget som er et helt antrekk i seg selv, og da sier det seg; dette kan du alltid ty til når du er i tvil om hva du skal ha på deg.

6. T-skjorte med logo

Et plagg som virkelig har funnet sin plass i trendbildet er t-skjorten med logo på. Dette kan være alt fra bandlogo til Coca Cola-merket. Fashionistaer over hele verden har tatt i bruk det kule plagget, og i denne saken kan du finne noen av våre favoritter. Bruk t-skjorten sammen med bukse, jeans, shorts eller skjørt, og gi gjerne det hele et interessant element ved å bryte opp med et belte!

Foto: Annabelrosendahl.com
Foto: Annabelrosendahl.com Vis mer

7. Pysjen!

Du har sikkert sett at pysjamasen har funnet sin vei inn i trendbildet. Ikke alle har klart å forelske seg helt i denne trenden enda, men det har vi! For det er ikke nødvendigvis sånn at du må gå med matchende bukse og overdel (selv om dette er en svært enkel løsning om morgenen), men du kan fint kun gå for overdelen eller underdelen hver for seg.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer