Interiør

7 fine ting vi vil ha hjemme

Denne er perfekt både hjemme og på farten!

Lett, bærbar smarthøyttaler – like smart hjemme som på tur! Kr 1999, Sonos.
Lett, bærbar smarthøyttaler – like smart hjemme som på tur! Kr 1999, Sonos. Vis mer
Publisert

Snart er sommeren her, men mai kan være lunefull. Da er det ekstra koselig å gjøre det litt hyggeligere hjemme.

Her er 7 fine ting til soverommet, stua, kjøkkenet og uterommet.

Pysj er undervurdert. Om du sover i den eller ei spiller egentlig ingen rolle. Det beste er lange, late morgener i den. Denne er fra et av mine danske favorittmerker, og er laget av overskuddsmaterialer fra produksjonen de holder på med til vanlig.

Denne oppbevaringsboksen i tre har fått navnet Skave. Bak står designertrioen Ytre, som består av Mastergradstudentene ved KMD, Institutt for design ved Universitet i Bergen, Taran Neckelmann, Ayla Gürsoy og Njål Hatteberg. De har latt seg inspirere av tradisjonell byggeskikk fra Vestlandet. Designet er tradisjonelt, men likevel nytt. Det har sikrer trioen flere designpriser.

Hvem kjenner vel ikke til Kählers Hammershøi-vaser? Nå kommer den i en valnøttfarget variant med referanser til nordisk interiør der nettopp valnøtt går igjen som et definerende materialvalg.

Denne verdensberømte kannen kommer allerede i mer enn 60 farger, men denne nye er en av de fineste. Mellow Yellow heter fargen som pryder sommerens fineste kanne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer