Hudpleie

7 hudpleietips fra 7 stjerner

- Jeg starter hver dag med å eksfoliere ansiktet. Det er noe jeg har gjort de siste 40 årene.

GODE TIPS: Miranda Kerr er blant de sju kjendisene som har noen gode hudpleietips på lur. Hennes er å gi seg selv en ansiktsmassasje hver dag! Foto: NTB
GODE TIPS: Miranda Kerr er blant de sju kjendisene som har noen gode hudpleietips på lur. Hennes er å gi seg selv en ansiktsmassasje hver dag! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Folk som jobber i underholdningsbransjen, for eksempel som skuespiller eller modell, tilbringer mange timer i sminkestolen. Noen ganger skal man forvandles om til det ene og det andre, men ofte er det rett og slett bare for å bli klar for kamera.

Men det er nok vanskelig for oss å tro hvor mange timer som faktisk tilbringes der, og ikke minst hva de gjør med huden til stjernene! De har nok derfor lært litt av hvert gjennom årene, og vi står selvfølgelig og tar imot deres beste tips med åpne armer.

- Ser en stor forskjell

Lea Michele, skuespilleren og sangstjernen, er kjent fra både TV-skjermen og Broadway. Hun har funnet ut at vann og søvn er det som gjør susen på hennes hud.

- Jeg vet det er en klisjé, men jeg ser en stor forskjell i huden min når jeg er uthvilt. Huden gløder, men det gjør også en forskjell med teksturen og hudtonen, forteller stjernen til skjønnhetsnettstedet Byrdie.

VANN OG SØVN: Lea Micheles beste hudtips er ifølge henne kanskje en klisjé, men et veldig godt et! Foto: NTB
VANN OG SØVN: Lea Micheles beste hudtips er ifølge henne kanskje en klisjé, men et veldig godt et! Foto: NTB Vis mer

Til samme nettsted forteller skuespiller Olivia Culpo at også hun har funnet ut av at huden hennes ser ganske så annerledes ut når hun får i seg rett næring.

- Jeg begynte å spise mer grønnsaker og kuttet ut meieriprodukter. Det gjorde stor forskjell.

STARTER FRA INNSIDEN: Etter at Olivia Culpo begynte å spise mer grønnsaker og kutte ut meieriprodukter har hun merket stor forskjell i huden sin. Foto: NTB
STARTER FRA INNSIDEN: Etter at Olivia Culpo begynte å spise mer grønnsaker og kutte ut meieriprodukter har hun merket stor forskjell i huden sin. Foto: NTB Vis mer

- Jeg starter hver dag med å eksfoliere ansiktet. Det er noe jeg har gjort de siste 40 årene, forteller den amerikanske modellen Christie Brinkley (67) til Byrdie.

Hun tipser om å bruke et produkt som er skånsom mot huden ettersom for har skrubben kan gjøre mer skade enn godt.

TROFAST I 40 ÅR: Christie Brinkley har eksfoliert huden sin hver dag i 40 år. Foto: NTB
TROFAST I 40 ÅR: Christie Brinkley har eksfoliert huden sin hver dag i 40 år. Foto: NTB Vis mer

Skuespiller Jessica Alba sverger også til samme tips som Christie Brinkley. Hver eneste dag eksfolierer hun huden for å gjøre den ren og gi den en sunn glød.

- En rensebørste er fantastisk å bruke til dette, tipset Alba om til The Skincare Edit.

RENSEBØRSTE: Jessica Alba eksfolierer huden sin med en børste. Foto: NTB
RENSEBØRSTE: Jessica Alba eksfolierer huden sin med en børste. Foto: NTB Vis mer

Det er ganske frustrerende når du finner gode produkter til huden din, men plutselig etter en stund har de ikke samme effekten. Det kan ha noe med sesongen vi befinner oss i.

I Norge får vi kjenne alle årstidene på kroppen, og dette kan ha mye å si på huden vår. Vi opplever både fuktig og tørt klima, kaldt og varmt vær. Det har også den australske modellen Jessica Hart gjort.

- Jeg bytter produkter etter hvordan jeg føler meg og etter hvordan huden min reagerer på sesongskifte, forteller modellen til Byrdie.

SKIFTER ETTER SESONG: Jessica Hart bytter ut hudpleieprodukter etter hvordan huden hennes reagerer på sesongskifte. Foto: NTB
SKIFTER ETTER SESONG: Jessica Hart bytter ut hudpleieprodukter etter hvordan huden hennes reagerer på sesongskifte. Foto: NTB Vis mer

Visste du at du bør rense huden to ganger for å få bort all sminke og smuss?

– Dette er spesielt viktig ved bruk av mye makeup eller dersom man har en fet hudtype eller anlegg for urenheter, har Kjersti Johansen, nordisk fagsjef hos Dermagruppen, tidligere sagt til KK.

Skuespiller Kerry Washington er blant de mange som har tatt til seg dette tipset. Hun lærte det kanskje ikke fra vår KK-sak, men heller fra koreansk hudpleie.

- K-beauty lærte meg å dobbelrense, og det vil jeg alltid være takknemlig for. Jeg kommer til å dobbelrense resten av livet, fortalte skuespilleren Oprah Mag.

DOBBELRENS: Kerry Washington renser ikke huden sin én gang, men to! Foto: NTB
DOBBELRENS: Kerry Washington renser ikke huden sin én gang, men to! Foto: NTB Vis mer

Modellen Miranda Kerr er blant dem som har kastet seg på gua sha-trenden. Det er rett og slett et lite produkt som ligner på en flat stein som man skal dra bortover ansiktet for å blant annet i gang blodsirkulasjonen.

Kerr har fortalt Well+Good at hun gir seg selv en ansiktsmassasje på fem minutter hver dag.

Men du trenger selvfølgelig ikke et slikt produkt for å gi deg selv en skikkelig bra ansiktsmassasje hjemme - eller ansiktsyoga, om du vil:

ANSIKTSMASSASJE: Miranda Kerr masserer ansiktet sitt i fem minutter hver dag. Foto: NTB
ANSIKTSMASSASJE: Miranda Kerr masserer ansiktet sitt i fem minutter hver dag. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer