Jeans

7 jeansmodeller og 31 ulike vasker

Her er den siste dongribukse-kolleksjonen fra Weekday.

7 MODELLER, 31 VASKER: Monday er en ny modell med vanlig hoftevidde og sitter løst på hoftene. Bena er rette ned til kneet og blir trangere rundt leggene, kr 300. Friday har vanlig hoftevidde og er trang i leggene, kr 300. Foto: Produsenten
7 MODELLER, 31 VASKER: Monday er en ny modell med vanlig hoftevidde og sitter løst på hoftene. Bena er rette ned til kneet og blir trangere rundt leggene, kr 300. Friday har vanlig hoftevidde og er trang i leggene, kr 300. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selvfølgelig trenger du ikke et nytt par jeans til hver dag i måneden, men hadde du kjøpt hele Weekdays nye jeanskolleksjon, 7 days, hadde du faktisk hatt akkurat det. 7 days-kolleksjonen består av sju forskjellige modeller – én for hver ukedag – i totalt 31 vasker. – 7 days jeans-kolleksjonen fra Weekday handler om enkelhet, individualitet og frihet til å finne en vask og passform som passer for alle type personligheter. Det handler også om en god pris og modellene koster fra 300 til 400 kroner, sier Ottilia Kaufmann, pressekontakt for Weekday i Norge.

70-tallet lever

Selv har hun mest tro på 70-tallsmodellen.– 70-tallsstilen med vidde i bena føles ny og spennende, og modellene Tuesday og Thursday er kvinnemodeller som føles ekstremt behagelige med elastiske denimstoffer, sier hun. LES OGSÅ: Nå fronter hun Lindex i ny kampanjeVi har jo sett dette tiåret i motebildet en stund nå, og trende fortsetter absolutt i høst. Kombiner gjerne et par skinnyjeans eller kanskje en slengbuksemodell med poncho, høstens it-plagg, for en oppdatert versjon av 70-tallslooken. Ottilia Kaufmanns beste stylingtips for høstens jeans?– Til slimfitmodeller som Tuesday og Thursday passer det fint med høyhelte sko og volumiøse skjorter og vester, foreslår hun. Se bilder av de forskjellige jeansene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer