Mote

7 lekre skomerker du kanskje ikke har hørt om

Ikke bare er de så lekre, men det er ikke så aller verst pris på dem heller!

FLOTTE SKO: Vi har samlet sammen noen kule skomerker du kanskje ikke har hørt om. Mon tro du finner en ny favoritt? Foto: Wandler
FLOTTE SKO: Vi har samlet sammen noen kule skomerker du kanskje ikke har hørt om. Mon tro du finner en ny favoritt? Foto: Wandler Vis mer
Publisert

Flere i redaksjonen har en aldri så liten Carrie Bradshaw inne i seg og kjenner hjertet banke raskere så fort vi får øyne på de perfekte skoene.

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at vi derfor er svært åpne for å ta en titt på nye, spennende merker. Under har vi satt sammen en liten liste med merker som allerede har etablert seg litt markedet, men også noen vi aldri hadde hørt om før - før nå.

Kanskje finner du en ny sko-favoritt her?

PORTE & PAIRE

Dette er skomerket for deg som er ute etter minimalistisk fottøy med det lille ekstra. Vi kom tilfeldigvis over Porte & Paire da vi saumfarte Net-a-porter.com her om dagen, og falt umiddelbart for ballerinaskoene med kjetting. Disse skulle vi gjerne hatt på føttene denne våren!

Stylingtips! Bruk skoene med noe mer hverdagslig som en kul jeans i ankellengde. Denne kombinasjonen gir det perfekte hverdagsantrekket som består av både klassisk og kult.

Porte & Paire, kr 2600
Porte & Paire, kr 2600 Vis mer
Porte & Paire, kr 2350
Porte & Paire, kr 2350 Vis mer

AEYDE

På nettsiden til Ayede står det at de lager sko til «dem som gjør hverdagen moderne» - høres det ut som noe for deg? Vi fant både høye og flate sko som falt i smak - og dét i lekre farger.

Stylingtips! Begge skoene du ser under vil passe utmerket med en dress. Hva går du for? Flat sko eller høy hæl?

Ayede, kr 2799
Ayede, kr 2799 Vis mer
Ayede, kr 2799
Ayede, kr 2799 Vis mer

FLATTERED

Vi heier virkelig på skandinaviske designere, og det svenske merket Flattered er blant dem vi virkelig har falt pladask for. Ikke bare har de miljøet i bakhodet når de designer sko, men det er heller ikke en så verst prislapp på dem! Det kan vi like!

Stylingtips! Du behøver ikke en høy hæl for å skape et feststemt antrekk. Disse flate skoene får det lille ekstra med den lekre, skinnende utsmykningen foran. Prøv å kombinere skoene med favorittkjolen din. Det vil bli både behagelig og superfint!

Flattered, kr 2195
Flattered, kr 2195 Vis mer
Flattered, kr 2795
Flattered, kr 2795 Vis mer

MANU ATELIER

Beste og Merve Manastir er døtrene til en svært erfaren håndverker i Istanbul. De startet Manu Atelier i februar 2014 og har siden skapt et skomerke som består av både sommerklare høye hæler og boots som passer perfekt til høsten.

Stylingtips! Den siste tiden har vi sett at hæler med snøring i ankelen har blitt stylet på kule måter. Mange har nemlig valgt å knyte snøringen rundt buksebeinet sitt. Prøv det selv hjemme!

Manu Atelier, kr 2995
Manu Atelier, kr 2995 Vis mer
Manu Atelier, kr 4995
Manu Atelier, kr 4995 Vis mer

WANDLER

Er årets høye hæler i boks? Vi tror det. Det tok ikke lang tid før vi fant noen nye favoritter hos det nederlandske merket Wandler. På nettsiden til Wandler står det at designer Elza Wandler ønsker å presentere sko folk kanskje ikke forventer.

Stylingtips! Høye hæler passer til både skjørt og kjoler, men vi har også sett flere bruke det sammen med joggedress det siste året. Her er det altså bare kreativiteten som kan stoppe deg.

Wandler, kr 4250
Wandler, kr 4250 Vis mer
Wandler, kr 4000
Wandler, kr 4000 Vis mer

KALDA

Skoene til Kalda produseres i Portugal og er laget av vegansk skinn som heter BioVeg, men designeren er fra Island og heter Katrín Alda Rafnsdottir. Vi har falt spesielt pladask for bootsene til designeren.

Stylingtips! Her er skoene som passer utmerket til de fleste sesonger. Cut out-trenden har vært tydelig tilstede når det kommer til klær, men her ser vi også utskjæringene i sko. Det vil gi ethvert minimalistisk antrekk det lille ekstra!

Kalda, kr 3800
Kalda, kr 3800 Vis mer
Kalda, kr 3800
Kalda, kr 3800 Vis mer

NEOUS

Skoene til Neous er håndlaget i Italia og det slår jo sjeldent feil, eller hva? Også hos dem finner du et bredt utvalg av ulike sko, men i denne omgang har vi plukket ut noen favoritter som gjør seg spesielt godt til sommeren!

Stylingtips! Se for deg disse skoene med en lang, vid, behagelig og deilig sommerkjole. Blir ikke bedre enn det?

Neous, kr 3995
Neous, kr 3995 Vis mer
Neous, kr 4800
Neous, kr 4800 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer