Nude

7 merker med flere nyanser av «nude»

Hvem har sagt at det kun er snakk om en farge?

Vi har alle forskjellig hudfarge og dermed bør det jo også være plagg som passer til oss alle, eller hva? Foto: Rex Features
Vi har alle forskjellig hudfarge og dermed bør det jo også være plagg som passer til oss alle, eller hva? Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du støter på problemet hver gang du skal kjøpe undertøy eller en ny strømpebukse. Du vil ha en som er «nude» og dermed går i ett med huden din. Men hva betyr egentlig «nude»? Selv om vi ikke er superfan av hudfargede strømpebukser, vil vi jo ha en som passer resten av kroppen når vi først skal ha en. Men utvalget er ikke akkurat det bredeste. For «nude» kommer jo i så mange forskjellige nyanser.

For deg som er lys i huden er det din «nude», for de som har en mer olivenfarget hud er det deres «nude», og for dem som har mørk hud er det deres «nude». Men finner man undertøy i alle disse nyansene i butikkene? Når du står i butikken og skal kjøpe en strømpebukse - har du sett en variant som passer en mørkhudet dame før?

Det er det i hvert fall sjeldent jeg gjør. Derfor har jeg samlet sammen syv forskjellige merker som viser et bred utvalg av produkter i «nude». Kanskje du finner noe som passer til akkurat deg her!

LES OGSÅ: 11 fargerike øredobber til dine nøytrale antrekkLES OGSÅ: Motenyhetene du bare må få med degLES OGSÅ: Derfor bør du satse på lille denne sesongen

NÜNUDE

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer