Neglelakk

7 neglelakktrender å se opp for

Gå for noe kunstnerisk og kult denne sesongen!

NEGLELAKKTRENDER: Hvorfor ikke la seg inspirere av en kopp? Foto: Skjermdump fra Instagram @nailsbycanishiea
NEGLELAKKTRENDER: Hvorfor ikke la seg inspirere av en kopp? Foto: Skjermdump fra Instagram @nailsbycanishiea Vis mer
Publisert

Det dukker stadig opp nye neglelakktrender på Instagram. Denne våren så vi at svært mange falt pladask for det å ha forskjellige farger på neglene.

De var gjerne malt i både blått, rosa og grønt, men noen valgte noe mer neddempet og gikk for en farge, men i ulike nyanser.

Psst: Hvis denne trenden var noe for deg, kanskje du liker den nye varianten vi nylig la merke til på Instagram? Se bilde under.

Det er fremdeles mange som sverger til denne trenden, men nå har det oppstått noe litt mer kunstnerisk.

Logoer, ulike mønster og interiørinspirerte negler er noe av det vi har sett på sosiale medier den siste tiden. Slik negler vil passe utmerket til både fargeglade antrekk, men også våre elskede plagg i hvitt, grått og svart.

STATISKE KLÆR: Er det flere enn oss som har noen plagg som blir statiske og klister seg til kroppen? Så enkelt kan det løses. Video: Mina Knudsen Vis mer

Ganske gøyalt at man kan la seg inspirere av en kopp, eller hva? Kanskje du skal ta deg en titt rundt i hjemmet og ta med noe derfra til neste negletime? Hvem vet - kanskje kan lampa di plutselig befinne seg på neglene dine.

Nå som julen nærmer seg og garderoben og sminken dermed blir langt mer glitrende enn den pleier å være, kan det være en god idé å gjøre neglene litt mer feststemt også.

Det kan for eksempel være en ny variant av den franske manikyren. Under ser du hvordan den hvite kanten man normalt ser er blitt gjort til glitrende sølv. Man kan også gå for en hel-metallisk look på neglene. Bare se så fint:

Er du virkelig i det kunstneriske hjørnet, kan du spørre din lokale neglestudio om de kan skape noe som ligner malerier på neglene dine.

Vi håper du har blitt inspirert! Hvordan kommer dine negler til å se ut denne sesongen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer