Mote

7 superfine gensere til alle sesonger

Disse kan du style på utallige måter!

ÉN GENSER - FIRE SESONGER: Selvfølgelig kan du ta i bruk gensere som denne i løpet av vinter, vår, sommer og høst! Foto: NTB
ÉN GENSER - FIRE SESONGER: Selvfølgelig kan du ta i bruk gensere som denne i løpet av vinter, vår, sommer og høst! Foto: NTB Vis mer
Publisert

I disse dager er det mange som nyter vinterferiens late dager, men heldigvis for de av oss som ikke har ferie, er det ikke lenge til påsken er her!

Ryktene (les: værmeldingen) sier også at varmere dager er på vei, men vi kan ikke pakke vekk alt varmt tøy med det første. Men heldigvis er det noen vinterplagg vi kan ta med oss og bruke gjennom resten av året.

Som deilige gensere, for eksempel.

Gensere, som de du finner nedover i saken, er jo også et must i både vinter- og påskeferie, så forhåpentligvis finner du en ny favoritt du kan ha stor glede av i alle sesongene vi har framfor oss.

En genser kan jo styles på utallige måter. Selvfølgelig over bukser og skjørt, men også over kjoler. Om våren og sommeren går vi ofte for sistnevnte kombinasjon. En lett slip dress sammen med en deilig strikkagenser er en uslåelig sammensetning!

Dersom du er på utkikk etter en ny genser, kommer du nok til å se en del kardiganer i nettbutikkene også. Det er ingen tvil om at dette plagget blir mer og mer trendy. Som oftest kan du kneppe igjen kardiganen, og dermed kan du bruke den på flere måter både åpen og lukket som en genser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer