Solbriller

7 superfine solbriller

For ett par er vel ikke nok?

SOLBRILLER: Disse fra Christian Dior er ganske så heftige! Foto: Shutterstock
SOLBRILLER: Disse fra Christian Dior er ganske så heftige! Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solbriller er noe jeg kunne hatt mye av, men som med andre ting så må man jo begrense det litt. Og så er det jo heller ikke alt som passer på meg! Vi gjorde faktisk en test for å se hva som passer til de ulike ansiktsformene, så hvis du er i tvil kan du ta en titt her!

I tillegg skal man tenke på hva solbrillen skal gjøre for deg. Skal du bruke den til hverdag eller trening, for eksempel? Et par «Ray-Ban Wayfarer»-briller er nok ikke det beste valget dersom du skal legge ut på treningstur. Men igjen så er disse helt perfekte å bruke ellers! 

Når det kommer til trender har vi sett at den såkalte «D-frame»-en er blant de hotteste nå. På disse brillene er den øvre delen av rammen helt rett. Tidligere har vi beskrevet det som om denne «Wayfarer»-brillen skulle fått et barn med Celinés «New Audrey» har fått et barn sammen. De har Celinés feminine touch, men samtidig litt røffere på grunn av den rette overdelen av solbrillen.

Men igjen; det er ikke alle som vil finne denne brillen så kledelig på seg selv som på andre. Det viktigste er at du finner noe akkurat du liker, og derfor har vi samlet sammen noen superfine varianter som du kan bruke hele sommeren:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer