Met-galla 2019:

7 utrolige kreasjoner du ikke kan gå glipp av

Her snakker vi kreativitet på høyt nivå!

LUPITA NYONG'O: Antrekket til skuespilleren havner på listen vår over de mest elleville kreasjonene fra årets Met-galla. Foto: Scanpix
LUPITA NYONG'O: Antrekket til skuespilleren havner på listen vår over de mest elleville kreasjonene fra årets Met-galla. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lady Gaga (33) startet årets Met-galla med et smell. Smellet kom i form av å skifte antrekk hele tre ganger midt på den røde løperen.

Foran fotografer og presse tok hun av seg plagg etter plagg og avslørte et nytt rått antrekk etter det andre.

Slik startet altså årets Met-galla som har temaet «Camp: Notes on Fashion». Et tema mange har hatt problemer med å forstå hva betyr, men etter en kjapp runde på Google kan du tolke det litt som du ønsker. Det viktigste er at du er kreativ og har det gøy med mote.

Og det har kveldens kjendiser og designere uten tvil hatt! En etter en kom de ut på den røde løperen iført de mest utrolige kreasjonene. Lady Gagas antrekksskift var bare starten på en helt ellevill kveld!

CARDI B

På denne tiden i fjor stilte Cardi B (26) opp på Met-gallaen gravid. Antrekket hennes var blant dem som fikk mest oppmerksomhet fra kvelden. Den ble faktisk gjenskapt av ei utrolig søt jente på 5 år. Se bilder her!

Selvfølgelig tok hun den helt ut i år også. Thom Browne hadde fått æren av å designe kveldens antrekk, som endte opp med å bli en mørkerød kjole med et gigantisk slep. Legg også merke til detaljene på kjolen samt hodeplagget som hører til.

CARDI B. Foto: Scanpix
CARDI B. Foto: Scanpix Vis mer
CARDI B. Foto: Scanpix
CARDI B. Foto: Scanpix Vis mer

KATY PERRY

Hvis det er en ting som er sikkert, så er det det at man kan alltid regne med Katy Perry (34) som en av de mest kreative på den røde løperen.

I fjor hadde hun på seg gulldrakt og englevinger. I år stilte hun opp som en gigantisk lysekrone. Kreasjonen er laget av Moschino.

KATY PERRY. Foto: Scanpix
KATY PERRY. Foto: Scanpix Vis mer

CELINE DION

Ikoniske Celine Dion (51) poserte i sin frynsete drakt til fotografenes store glede. Hennes glitrende antrekk med tilhørende hodepryd er designet av Oscar de la Renta.

Antrekket skal visstnok veie over ti kilo og være laget for hånd!

CELINE DION. Foto: Scanpix
CELINE DION. Foto: Scanpix Vis mer

BILLY PORTER

Billy Porter (49) vet hvordan man lager et show. Under årets Oscar-utdeling kom han på den røde løperen iført en svart smokingkjole. Til årets Met-galla ble han båret inn av sju menn.

Etter at han ble satt ned på den røde løperen, tuslet han opp trappetrinnene og spredte ut vingene sine. Bokstavelig talt.

BILLY PORTER. Foto: Scanpix
BILLY PORTER. Foto: Scanpix Vis mer
BILLY PORTER. Foto: Scanpix
BILLY PORTER. Foto: Scanpix Vis mer

LUPITA NYONG'O

Har du sett Hunger Games-filmene? Vel, i disse filmene finner du noen mennesker som kler seg svært så fargerikt og ekstravagant, og antrekket til skuespiller Lupita Nyong'o (36) minner oss svært om disse kreasjonene.

Her er det bare å begynne med håret og jobbe seg nedover for å få med alle detaljene!

LUPITA NYONG'O. Foto: Scanpix
LUPITA NYONG'O. Foto: Scanpix Vis mer

JANELLE MONAE

Janelle Monae (33) er blant stjernene som vanligvis pleier å være kreativ på den røde løperen. Met-gallaen var selvfølgelig intet unntak.

Sammen med designer Christian Siriano, skapte de dette antrekket som delvis er inspirert av Picasso. Til Vanity Fair forteller Monae at de spesielt lot seg inspirere av hans kunstverk helt tilbake til tidlig 1900-tallet.

JANELLE MONAE. Foto: Scanpix
JANELLE MONAE. Foto: Scanpix Vis mer

ZENDAYA

Sammen med stylisten sin Law Roach, kom Zendya (22) ut på den røde løperen iført et antrekk fra Tommy Hilfiger. Roach løftet det som lignet på en tryllestav, ga den en liten sving og plutselig var det røyk overalt.

Med ett lyste kjolen til Zendaya opp. Hun ble forvandlet til Askepott! Veldig, veldig gøy.

ZENDAYA. Foto: Scanpix
ZENDAYA. Foto: Scanpix Vis mer
ZENDAYA. Foto: Scanpix
ZENDAYA. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer