Veske

7 vesker til under 500 kroner

De budsjettvennlige alternativene er minst like fine som de svindyre!

NY VESKE: En lekker veske trenger ikke koste tusenvis av kroner. Sjekk ut våre budsjettvennlige alternativer nederst i saken! Foto: Rex Features
NY VESKE: En lekker veske trenger ikke koste tusenvis av kroner. Sjekk ut våre budsjettvennlige alternativer nederst i saken! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en rekke designervesker jeg gjerne skulle hatt i min garderobe, men det er ikke akkurat slik at lommeboken min tilsier at det er en mulighet. I tillegg er jeg av typen som blir fort lei alt hun har i klesskapet sitt, så da kan man trygt si at jeg hadde vært mer enn blakk hadde jeg skulle gått å kjøpe meg en designerveske hver gang jeg ikke «hadde noe». 

Nei, det går ikke an. Men det som kan gå an i ny og ne er å finne seg et budsjettvennlig alternativ som kan se like dyr ut som en veske til titusener av kroner! En sort veske er noe jeg mener alle burde ha i klesskapet sitt. Den funker virkelig til alt og er i tillegg stilig og tidløs. Vurderer du å kjøpe deg en dyrere veske vil jeg virkelig anbefale å lete etter en slik. Les flere tips her! 

Så dersom du er på utkikk etter en ny veske som ikke koster skjorta har du flaks! Vi har nemlig samlet sammen syv av våre favoritter som er i butikkene nå. 

LES OGSÅ: Tusenvis står i kø for å få tak i disse jeanseneLES OGSÅ: Nå finnes det et alternativ til dem som er hekta på mote og miljøbevissthet: Leasing av klær!LES OGSÅ: 5 kolleksjoner du må få med deg fra moteuken i Milano

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer