Eyeliner

8 eyelinerne som holder det de lover

Norske kvinner har anmeldt over 70 eyelinere og her oppsummerer vi hvilke som er de soleklare favorittene akkurat nå!.

Publisert
Sist oppdatert

Den perfekte eyelineren skal gi en presis linje, være enkel å påføre og holde seg like fin hele dagen, men å finne et produkt som faktisk holder mål, er ikke alltid like enkelt. Kosmetikkmerkene lover og lover, men hvor ofte har vi vel ikke endt opp med irriterende bomkjøp og produkter som absolutt ikke holder mål?

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 70 ulike eyelinere og her oppsummerer vi hvilke som er de største favorittene akkurat nå. Kanskje kan denne guiden bidra til at du finner en ny favoritt-eyeliner du også?

LES OGSÅ: Her er foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Master Precise Liner fra Maybelline
Pris: Cirka 109,-
Lover: En flytende eyeliner som skal gi en presis, jevn linje, samt intens farge.  
Stjernerangering: 4,6/5

Nesten alle kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, forteller at de elsker den spisse tuppen som virkelig gjør det enkelt å legge en pen, presis linje – akkurat slik produktet lover. I tillegg nevnes det at fargen er intens, at den er lett å jobbe med og at eyelineren holder seg pen hele dagen. «En utrolig god eyeliner som er lett å jobbe med! Den gir et fint resultat og sitter lenge på», forteller en av kvinnene som har anmeldt produktet, mens en annen skriver: «Min absolutte favoritteyeliner! Du kan få til hvilken som helst look med denne siden tuppen er tynn. Holder hele dagen og smudger ikke». Les alle anmeldelsene her.

Super Liner Perfect Slim fra L’Oréal
Pris: Cirka 129,-
Lover: Skal gi en presis og feilfri linje med sin tynne spiss. Lang holdbarhet og enkel å påføre.
Stjernerangering: 4,8/5

14 av de 15 kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, gir den fem av fem stjerner på kvalitet og forteller at det er en av deres store favoritter. Spesielt trekkes det frem at produktet er enkelt å påføre og at man ikke trenger være ekspert for å få et presist og jevnt resultat. Holdbarhet og intens farge trekkes også frem som to store pluss. «En veldig bra, helt svart eyeliner. Holder hele dagen og er absolutt verdt prisen. Tuppen er spiss og nøyaktig, og det gjør det lett å legge en fin linje», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Denne eyelineren er en av mine favoritter. Den sitter utrolig godt på, er lett å påføre og har en veldig god pris». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Disse maskaraene er best!

Amc Eyeliner Gel fra Inglot
Pris: Cirka 160,-
Lover: Skal være høypigmentert og dermed gi godt med farge etter bare en påføring. Ekstremt lang holdbarhet, 100% vannfast og skal tørke på 60 sekunder.
Stjernerangering: 4,6/5

Denne eyelineren er en stor favoritt og kvinnene som har anmeldt produktet, roser den opp i skyene for sin fine, sorte farge og lange holdbarhet. I tillegg nevner flere at den er enkel å påføre. «Etter en lang stund med leting etter en gel-liner, er jeg kjempeglad jeg endte opp med denne! Den er superpigmentert, holder hele dagen og er veldig myk og kremete. Anbefales!», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «Elsk! Beste eyelineren jeg har vært borte i. Sitter på hel dagen og lett å påføre. Perfekt for nybegynnere». Alle anmeldelsene leser du her.

Jumbo Eye Pencil fra NYX
Pris: Cirka 109,-
Lover: En eyeliner som også skal kunne brukes som øyenskygge. Skal være lett å påføre, gi en jevn linje og ha en kremet konsistens.
Stjernerangering: 4,9

8 av 9 av kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, gir den fem av fem stjerner på kvalitet og flere uttaler at de rett og slett elsker dette produktet. Det fortelles at denne er genial til å lage smokey eyes, at den sitter hele dagen og at den har en deilig, kremete konsisten som gjør det lett å påføre en pen linje. «Denne er kjempebra! Man har god kontroll på blyanten siden den er så stor, fin farge og godt pigmentert, holder også hele dagen», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Elsker den kremete konsistensen! Super til å lage smokey eyes!» Alle anmeldelsene leser du her.

Liquid Eyeliner Schwing fra The Balm
Pris: Cirka 169,-
Lover: En tynn kost som gir presis påføring, en matt, svart finish som ikke smitter av, som holder lenge og tørker raskt.
Stjernerangering: 4,9/5

Alle kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, har gitt den fem av fem stjerner på kvalitet og hevder at det er den beste de noen sinner har prøvd. Det er spesielt den fine fargen og holdbarheten som trekkes frem, i tillegg til at den er enkel å påføre, akkurat slik produktet lover. «Beste flytende eyelineren jeg har prøvd! Denne må du absolutt få fingrene dine i!», forteller en superfornøyd bruker, mens en annen skriver: «Elsker fargen! Den smudger ikke og sitter hele dagen». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner

Lasting Drama Gel Liner fra Maybelline
Pris: Cirka 129,-
Lover: En holdbar og vannfast eyeliner med intens farge. Skal være trygg for sensitive øyne.
Stjernerangering: 4,7/5

Denne eyelineren får en hel haug av komplimenter fra kvinnene som har anmeldt den. De forteller at fargen er fin, at den er enkel å legge, at den holder seg fin hele dagen, at den er drøy i bruk og at prisen er god. Flere uttaler også at dette er deres absolutte favoritteyeliner. «Jeg synes det er vanskelig å legge eyeliner, men denne gjør saken enklere. Jeg er kjempefornøyd! Kosten som følger med gjør det lett å lage en fin linje, og gjør det lett å lage den både tynn og tykk», forteller en av anmelderne, mens en annen skriver: «En veldig bra gel-eyeliner. Matt, svart og holder hele dagen. Har hatt min i cirka to år og den har fortsatt ikke tørket ut!» Alle anmeldelsene leser du her.

Stylo Yeux Waterproof Eyeliner fra Chanel
Pris: Cirka 300,-
Lover: En vannfast eyeliner som ikke skal smitte av og som skal gi langvarig definisjon til øynene. Den milde formelen beriket med silikoner skal gjøre eyelineren enkel å påføre. Har også en innebygd blyantspisser.
Stjernerangering: 4,7/5

Flere av kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, forteller at de elsker den og hevder at den er superenkel å påføre og at den holder seg like fin hele dagen. I tillegg nevnes det som et stort pluss at det i den ene enden av eyelineren følger med en spesialtilpasset spisser. «Har testet mange eyelinere før, men dette er desidert den beste jeg har prøvd. Eyelineren sitter lenge, fargen kan bygges opp og bli så intens jeg bare ønsker. Den er også enkel å fjerne», skriver en av anmelderne, mens en annen forteller: «Jeg sverger til denne eyelineren! Det er denne man må kjøpe hvis man er på utkikk etter en vannfast eyeliner som holder lenge og ikke smitter av». Alle anmeldelsene leser du her.


HD Felt Tip Eyeliner fra Beauty UK
Pris: Cirka 69,-
Lover: Skal gi deg utlimat kontroll og nøyaktighet til å fremheve øynene slik du ønsker. Intens farge, vannfast formula og kort tørketid. Lang holdbarhet.
Stjernerangering: 4,8/5

Denne eyelineren har fått strålende anmeldelser på grunn av den gode prisen, den fine fargen og den lange holdbarheten – akkurat slik produktet lover. «Denne er supersvart, kjempegod og holder lenge. Elsker den!», skriver en av kvinnene, en annen skriver: «Veldig fin farge. Smudger ikke og sitter hele dagen», mens en tredje forteller: «Billig og funker bra!» Alle anmeldelsene leser du her.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer