Eyeliner

8 eyelinerne som holder det de lover

Norske kvinner har anmeldt over 70 eyelinere og her oppsummerer vi hvilke som er de soleklare favorittene akkurat nå!.

Publisert
Sist oppdatert

Den perfekte eyelineren skal gi en presis linje, være enkel å påføre og holde seg like fin hele dagen, men å finne et produkt som faktisk holder mål, er ikke alltid like enkelt. Kosmetikkmerkene lover og lover, men hvor ofte har vi vel ikke endt opp med irriterende bomkjøp og produkter som absolutt ikke holder mål?

På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 70 ulike eyelinere og her oppsummerer vi hvilke som er de største favorittene akkurat nå. Kanskje kan denne guiden bidra til at du finner en ny favoritt-eyeliner du også?

LES OGSÅ: Her er foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Master Precise Liner fra MaybellinePris: Cirka 109,-Lover: En flytende eyeliner som skal gi en presis, jevn linje, samt intens farge.  Stjernerangering: 4,6/5

Nesten alle kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, forteller at de elsker den spisse tuppen som virkelig gjør det enkelt å legge en pen, presis linje – akkurat slik produktet lover. I tillegg nevnes det at fargen er intens, at den er lett å jobbe med og at eyelineren holder seg pen hele dagen. «En utrolig god eyeliner som er lett å jobbe med! Den gir et fint resultat og sitter lenge på», forteller en av kvinnene som har anmeldt produktet, mens en annen skriver: «Min absolutte favoritteyeliner! Du kan få til hvilken som helst look med denne siden tuppen er tynn. Holder hele dagen og smudger ikke». Les alle anmeldelsene her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer