Festmote 2019:

8 fantastiske festkjoler

Noen kan brukes både foran og bak, og flere kan fint brukes til neste sommer!

FESTKJOLER: Vi får aldri nok! Foto: NTB Scanpix
FESTKJOLER: Vi får aldri nok! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nå nærmer romjulen seg med stormskritt og i den anledning har vi tatt en titt på nyhetene som har kommet i butikk.

Vi har hatt et spesielt fokus på festkjoler ettersom vi er inne i en festsesong. Det er nok mange av dere som har noen evige klassikere i klesskapet, men nå og da er det jo gøy å fylle på med noe nytt.

Denne budsjettvennlige varianten (over) kan kanskje bli din nye «lille sorte»? Vi elsker ermene og at du kan knyte den litt som du vil. Kanskje kan du bruke den med et par dressbukser? For å gjøre det hele mer avslappet kan du bruke en høyhalset genser under.

Samsøe Samsøe, kr 1799
Samsøe Samsøe, kr 1799 Vis mer

Å bruke en genser under passer utmerket til denne varianten. Vi elsker å ta i bruk festkjoler til hverdags, og denne vil gjøre seg utmerket med en genser og et par vinterboots. Til fest finner vi fram noen lekre hæler og våre fineste og mest glitrende øredobber!

Birgitte Herskind via Boozt.com, kr 2599
Birgitte Herskind via Boozt.com, kr 2599 Vis mer

Sjekk den lekre detaljen på hoften til denne godbiten. Denne kjolen gjør så mye ut av seg at du ikke trenger å pynte den med stort mer. Et par lekre hæler og en deilig kåpe gjør deg klar for fest.

Self-Portrait via Net-a-porter.com, kr 3200
Self-Portrait via Net-a-porter.com, kr 3200 Vis mer

Her har du en kjole som fint kan brukes både til julens fester og til sene sommerkvelder. Med et par høye boots er du klar for årets julebord!

ByTiMo, kr 2399
ByTiMo, kr 2399 Vis mer

En kjole med stjerner - dette passer jo utmerket til nyttårsaften? Men som med flere av disse variantene er dette også en kjole vi hadde gledet oss stort til å ta i bruk om sommeren også!

Envelope1979, kr 4000
Envelope1979, kr 4000 Vis mer

Denne lekre kjolen kan brukes både foran og bak! Vi elsker når plagg har slike funksjoner og denne har rund hals bak og v-utringning foran. Perfekt kjole til julaften kanskje?

Zara, kr 999
Zara, kr 999 Vis mer

Her snakker vi fest! Paljetter i ulike farger, den korte lengden og de kule ermene. Vi liker også godt partiet i front som bryter opp hele kjolen litt. Det kan godt hende denne også kan brukes både foran og bak? Det gjenstår å prøve!

Samsøe Samsøe, kr 1700
Samsøe Samsøe, kr 1700 Vis mer

Fargen på denne kjolen er bare helt fantastisk. Nok en kjole vi gjerne skulle tatt i bruk når gradestokken viser 18+ varmegrader. Den skimrende effekten gjør dette til en ypperlig festkjole.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer