Kamelkåpen

8 fantastiske kamelkåper som fortjener en plass i garderoben!

Se hvordan kjendisene styler plagget.

Stylist Anya Ziourova posing outside of the Stella McCartney runway show during Paris Fashion Week - Oct 5, 2015 - Photo: Runway Manhattan/Celine Gaille ***For Editorial Use Only*** Mindesthonorar 50,- EUR / Minimum Fee 50,- EUR/picture alliance Foto: DPA
Stylist Anya Ziourova posing outside of the Stella McCartney runway show during Paris Fashion Week - Oct 5, 2015 - Photo: Runway Manhattan/Celine Gaille ***For Editorial Use Only*** Mindesthonorar 50,- EUR / Minimum Fee 50,- EUR/picture alliance Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: NÅ kan du virkelig gjøre et kupp. Det bugner av salg i så å si alle nettbutikkene, og det er nå du kan sikre deg plaggene du har siklet etter i lang tid. 

Plaggene som har vært, og som fremdeles vil være, trendy i lang tid henger der ute og venter på deg. Kamelkåpen er et av disse plaggene. En kåpe som så absolutt fortjener en plass i klesskapet ditt. Hvorfor? Den nydelige fargen er like fin året rundt, den har et luksuriøst utrykk, den er elegant, den tilfører farge til antrekket på en lekker måte, og den er enkel å style. 

Designer Stella McCartney (44) kombinerer kåpen med lyseblått - knallfint! Til den lyseblå skjorten bruker hun sorte bukser og sko. Så enkelt - så fresht. Popstjernen Demi Lovato (23) bruker den sammen med en kjole i en av årets hotteste farger, nemlig grønn, og topper det hele med en veske i dyreprint. Rocka, men samtidig elegant!

Stylingmulighetene er mange, og i disse kalde dager er det god grunn til å kjøpe seg en deilig, ny kåpe!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer