Leppestift

8 farger du må teste ut på leppene dine

Har du noen gang prøvd sort og lilla leppestift?

Mandatory Credit: Photo by Wayne Tippetts/REX/Shutterstock (6053136d)
Olivia Palermo
Street Style, Spring Summer 2017, Paris Fashion Week, France - 30 Sep 2016
 Foto: Rex Features
Mandatory Credit: Photo by Wayne Tippetts/REX/Shutterstock (6053136d) Olivia Palermo Street Style, Spring Summer 2017, Paris Fashion Week, France - 30 Sep 2016 Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Leppestifter er noe vi aldri blir lei, men i ny og ne blir vi litt lei av de samme gamle røde og rosa fargene. Selv om de alltid er sikre vinnere, er det gøy å prøve noe annet. Så da vi bestemte oss for å teste ut både SORT og LILLA leppestift da vi filmet inn vinterens sminkevideoer, var vi veldig spente. Psst: Sjekk ut hvordan leppestift blir laget her!

Det er kanskje de to fargene som ikke hadde falt oss inn å teste med det første. Så da må vi jo selvfølgelig gjøre det! Vi har jo sett superstjerner som alle i Kardashian-familien og moteprofil Olivia Palermo (30) (sjekk ut 40-kroners trikset hun bruker for å fjerne sminke her) i de mørke nyansene, og det ser jo veldig kult ut. Det finnes også leppestifter, for eksempel i sort, som ikke har en så sterk farge, men heller er litt mer gjennomsiktig. Så dersom du ikke har lyst til å kjøre helt på, kan dette være en fin løsning. 

Det er faktisk noe vi har gjort i videoen du kan se rett her under. Selvfølgelig har vi også tatt med de tradisjonelle fargene som rød og rosa. For la oss være ærlige - de er jo bare så fine? Så nå kan du enkelt finne ut hvilken leppefarge du vil gå for neste gang. Husk også å sjekke ut sminken du bare trenger fingrene til for å kunne påføre, og hvordan du kan legge sotede øyne -MED FARGER! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.