Leppestift

8 farger du må teste ut på leppene dine

Har du noen gang prøvd sort og lilla leppestift?

Mandatory Credit: Photo by Wayne Tippetts/REX/Shutterstock (6053136d)
Olivia Palermo
Street Style, Spring Summer 2017, Paris Fashion Week, France - 30 Sep 2016
 Foto: Rex Features
Mandatory Credit: Photo by Wayne Tippetts/REX/Shutterstock (6053136d) Olivia Palermo Street Style, Spring Summer 2017, Paris Fashion Week, France - 30 Sep 2016 Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Leppestifter er noe vi aldri blir lei, men i ny og ne blir vi litt lei av de samme gamle røde og rosa fargene. Selv om de alltid er sikre vinnere, er det gøy å prøve noe annet. Så da vi bestemte oss for å teste ut både SORT og LILLA leppestift da vi filmet inn vinterens sminkevideoer, var vi veldig spente. Psst: Sjekk ut hvordan leppestift blir laget her!

Det er kanskje de to fargene som ikke hadde falt oss inn å teste med det første. Så da må vi jo selvfølgelig gjøre det! Vi har jo sett superstjerner som alle i Kardashian-familien og moteprofil Olivia Palermo (30) (sjekk ut 40-kroners trikset hun bruker for å fjerne sminke her) i de mørke nyansene, og det ser jo veldig kult ut. Det finnes også leppestifter, for eksempel i sort, som ikke har en så sterk farge, men heller er litt mer gjennomsiktig. Så dersom du ikke har lyst til å kjøre helt på, kan dette være en fin løsning. 

Det er faktisk noe vi har gjort i videoen du kan se rett her under. Selvfølgelig har vi også tatt med de tradisjonelle fargene som rød og rosa. For la oss være ærlige - de er jo bare så fine? Så nå kan du enkelt finne ut hvilken leppefarge du vil gå for neste gang. Husk også å sjekke ut sminken du bare trenger fingrene til for å kunne påføre, og hvordan du kan legge sotede øyne -MED FARGER! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer