Shop

8 kule vinterboots

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne de perfekte vinterskoene. Derfor har vi gjort jakten litt lettere for deg, og funnet de åtte kuleste vinterbootsene, som både er praktiske, varme og ikke minst kule!

8 kule vinterboots
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik blir du lagt merke til i gråværet

8 kule vinterboots

SHOP SKOENE: 1. Fra Zara, kr 1395. 2. Fra Weekday, kr 700. 3. Fra Bianco, kr 599. 4. Fra Selected Femme, kr 899. 5. Fra Zara, kr 1199. 6. Fra Nelly, kr 895. 7. Fra Ella Shoes, kr 399. 8. Fra Dr. Martens, kr 1495.

STILTIPS:

Svarte og mørke boots med stødig hæl og kraftig såle er både hett i motebildet og godt å ha på vinterføre. Fordelen med mørke sko er at de passer til så og si alle antrekk, og ikke blir like fort møkkete. For en kul vinterlook kan bootsene styles med en oversized ulljakke, jeans og hatt à la Erin Wasson. Fotside kjoler i kombinasjon med ankelstøvletter vil gi deg et edgy, men samtidig elegant uttrykk. Kjøp gjerne skoene i en størrelse større enn det du vansligvis bruker slik at du får plass til en ullsåle. Da er du sikret mot kalde tær i vinter.

Les også: Dette er tilbehøret som varmer

AV DARJA BARANNIK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer