Maskara:

8 maskaraer vi sverger til

Disse kan være verdt å teste ut!

MASKARA: Vi har testet og funnet våre favoritter! Foto: Scanpix
MASKARA: Vi har testet og funnet våre favoritter! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maskaraen. Min kjære venn. I tenårene klarte jeg faktisk ikke gå ut døra uten at den var påført i ganske så mange lag. Heldigvis har jeg fått et sunnere forhold til produktet med åra, men jeg er fremdeles ganske glad i den og prøver ut nye varianter så ofte jeg kan. Men det er også noen av oss i redaksjonen som aldri har byttet ut sin maskara - nettopp fordi de er så fornøyd.

Så om du er på leting etter en ny maskara eller har lyst til å prøve ut noe nytt, kan du lese om de 8 maskaraene vi sverger til. Og ja, i mitt tilfelle sverger jeg til flere. Men vi er alle forskjellige og det betyr også at vi må få inn flere meninger. Her er redaksjonens maskarafavoritter:

LES OGSÅ: Maskarateknikken som gir fylde, volum OG lengde!

Victoria Beckham x Estée Lauder Eye Ink

kr 358 hos Net-a-porter.com

- Akkurat nå har jeg helt dilla på Victoria Beckhams maskara fra samarbeidskolleksjonen hennes med Estée Lauder. Den heter Eye Ink og gir en supersvart, neste litt blank, finish som jeg elsker! Den er litt krevende å legge, men når du først har fått den på ... Oh la la!! sier Ingeborg Heldal, konstituert redaktør i KK.

Max Factor Clump Defy

kr 175

- Denne har jeg brukt i flere år! Den har en hard gummibørste som er presis i påføringen, noe som gjør at du kommer godt til uten å søle. Den separerer vippene og klumper, som navnet tilsier, ikke. Ett strøk gir et naturlig resultat, men legger du flere, får du volum og fylde i tillegg til lengde, sier Stine Therese Strand, utgavesjef i KK.

Lancome Grandiose Extreme

kr 300 hos Kicks.no

- Denne maskaraen passer perfekt til folk som har korte vipper – akkurat som meg! Den spesielle og buede kosten gjør at man lett kommer til de bittesmå vippene, og maskaraen drysser heller ikke (slik som mange andre gjør). Det eneste som er litt kjipt er selve designet på mascaraen som er litt for tykk for min sminkepung. Men det er jo logisk nok på grunn av den buede børsten – så her må jeg bare svelge en kamel! Jeg pleier å bruke en primer under for å få litt ekstra fylde på vippene, sier Malini Gaare Bjørnstad, showbizansvarlig i KK.

LES OGSÅ: Bør du bruke maskara på undervippene?

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Mascara Noir Radical

kr 300 hos Kicks.no

- Denne klassikeren fra YSL blir jeg aldri lei. Den gir masse med volum og skal i tillegg være egnet for dem med ømfintlige øyne og de som bruker kontaktlinser. Selv er ikke det et krav for meg, men dersom du kjenner deg igjen i det, kan det være verdt å teste ut? Det skal ikke mye til før du har fått på nok maskara og det ser veldig bra ut! Det eneste jeg har å utsette er at den klumper seg litt etter hvert og må byttes ut litt oftere enn andre, sier Mina Helene Knudsen, sosiale medier-ansvarlig i KK.

8 maskaraer vi sverger til

L'Oréal Volume Million Lashes Féline

kr 179 hos Vita

- Jeg har brukt denne i noen år nå, og har ingen planer om å bytte den ut. Den har den PERFEKTE børsten (gummi) og jeg klarer ikke noe annet lenger. Den gir volum og lengde, samtidig som den skiller vippene perfekt. Noe av det verste jeg vet er klumpete edderkopp-vipper. Grøss. Et ekstra stort pluss at maskaraen sitter veldig godt, faktisk overlevde den en hel bassengfest i sommer, sier Ronja Rognmo, desk- og frontansvarlig KK.no.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig maskarakost til dine vipper

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Waterproof Mascara

kr 325 hos Kicks.no

- Jeg er generelt ikke et maskara-menneske av to årsaker: 1. Jeg foretrekker sminken min så naturlig som mulig 2. Jeg har prøvd altfor mange maskarer som får meg til å se ut som en panda i løpet av dagen – og dermed ødelegger den naturlige looken. Men, i sommer ga jeg maskara en ny sjanse og ble bokstaveligtalt frelst av Helena Rubinsteins sin Waterproof Lash Queen Feline. Altså, du kan virkelig bade med den uten at mascaraen sverter eller bli klumpete – så du kan jo se for deg hvor bra deg holder i løpet av dagen. (Og ja, jeg har testet!). I tillegg gir den perfekt mengde volum, på en naturlig måte. Verken for mye eller for lite. Den holder rett og slett det den lover, sier Katarina Petrovic, innholdsprodusent, ansvarlig for mote- og skjønnhet i contentavdelingen i Aller Media.

Mascara by Ellos

kr 69

- For lenge siden fikk jeg denne maskaraen i en goodiebag og jeg har vært frelst siden. Ja, den er fra Ellos og ja, den koster 69 kroner! Den er virkelig så god. Gir lengde, volum, definere, klumper ikke, sverter ikke, altså, jeg kunne ha fortsatt lenge. Denne er virkelig verdt et forsøk. Det skal også nevnes at jeg har sensitive øyne, og med denne merket jeg ikke noe som helst, sier Malin Gaden, mote- og skjønnhetsansvarlig på KK.no.

Dior Overcurl Mascara

kr 325 hos Kicks.no

- Ettersom jeg stadig prøver nye maskaraer, må jeg også tipse om denne fra Dior. Den kurvede børsten tvinger vippene til å gi en fin, bøyet bue. Det er heller ikke så mye produkt på børsten, noe jeg liker for jeg må ofte tørke av maskaraer som har for mye på seg. Det gjør nemlig at det klumper seg fort! Jeg har heller ikke opplevd at jeg blir svart over eller under øynene, og det er et stort pluss, sier Gaden.

LES OGSÅ: Har maskaraen din tørket ut?

8 maskaraer vi sverger til
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer