Høstmote 2020

8 måter å bruke dyreprint på

Vi har latt oss inspirere av streetstyle-stjernene.

DYREPRINT: Det er mange måter å bruke dette mønsteret på og vi viser deg åtte av dem! Foto: NTB
DYREPRINT: Det er mange måter å bruke dette mønsteret på og vi viser deg åtte av dem! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Selv om dyreprint er populært året rundt, er det noe med fargene vi finner i printet som gjør at det gjerne blir tatt mer i bruk om høsten.

De deilige oransje, gule og brune fargene passer utmerket til denne sesongen, og derfor har vi hentet frem noen streetstyle-bilder slik at vi kan hente inspirasjon til våre neste dyreprint-antrekk.

STATEMENTKÅPE
Mange av oss bruker gjerne nøytrale antrekk om høsten. Det går mye i både grått, svart og beige, og derfor kan det være en god idé å sprite opp antrekket med et plagg som gjør litt ut av seg.

En kåpe i et dyreprint er den perfekte måten å få til nettopp dette på. En slik kåpe kan selvfølgelig også styles på ulike måter, og hvis du scroller nedover vil du se et annet eksempel!

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

MATCHY MATCHY
Man kan selvfølgelig bruke forskjellige plagg med dyreprint sammen! Dette vil uten tvil gi antrekket det lille ekstra. Du kan absolutt velge ulike typer dyreprint, men hvis du er heldig og finner to forskjellige plagg i samme print, så er jo det så kult!

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

BUKSEN
En annen måte å gi et ellers neddempet antrekk et løft på er ved å ta i bruke et par bukser i dyreprint. Som du ser på bildet under er disse buksene ganske mørke i fargen, noe som er fint hvis du ønsker å holde antrekket forholdsvis neddempet.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

SNEAK PEEK
La det dyriske printet så vidt få stikke frem under en kåpe, kjole eller en genser! Dette er perfekt for deg som bare ønsker et lite hint av dyreprint, eller om du kjører på med en rekke andre print i samme antrekk.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

MED DRESSEN
Dressen vår blir vi aldri lei, så vi er derfor alltid på utkikk etter nye måter å style den på. Her ser du hvordan du kan bruke den sammen med en lekker skjorte i et slangemønster!

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

FRA TOPP TIL TÅ
Leopard og slange sammen? Ja, takk! Her er antrekket for deg som virkelig ønsker å skape et kraftig uttrykk. Se så kult! Her kan du selvfølgelig toppe et hele med en jakke i et annet dyreprint eller noe ensfarget for å dra det litt ned.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

DÆSJ MED FARGE
Vi har snakket mye om å holde antrekket neddempet på ulike måter, men man kan selvfølgelig kombinere dyreprint med andre farger enn svart og beige.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Bare se så kult det er å skape litt kontraster i antrekket med en deilig blåfarge. Du kan også gå for en farge i underdelen som matcher en farge du finner i printet i overdelen. Du ser et eksempel på denne typen styling her:

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer