Høstmote 2020

8 måter å bruke dyreprint på

Vi har latt oss inspirere av streetstyle-stjernene.

DYREPRINT: Det er mange måter å bruke dette mønsteret på og vi viser deg åtte av dem! Foto: NTB
DYREPRINT: Det er mange måter å bruke dette mønsteret på og vi viser deg åtte av dem! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Selv om dyreprint er populært året rundt, er det noe med fargene vi finner i printet som gjør at det gjerne blir tatt mer i bruk om høsten.

De deilige oransje, gule og brune fargene passer utmerket til denne sesongen, og derfor har vi hentet frem noen streetstyle-bilder slik at vi kan hente inspirasjon til våre neste dyreprint-antrekk.

STATEMENTKÅPEMange av oss bruker gjerne nøytrale antrekk om høsten. Det går mye i både grått, svart og beige, og derfor kan det være en god idé å sprite opp antrekket med et plagg som gjør litt ut av seg.

En kåpe i et dyreprint er den perfekte måten å få til nettopp dette på. En slik kåpe kan selvfølgelig også styles på ulike måter, og hvis du scroller nedover vil du se et annet eksempel!

MATCHY MATCHYMan kan selvfølgelig bruke forskjellige plagg med dyreprint sammen! Dette vil uten tvil gi antrekket det lille ekstra. Du kan absolutt velge ulike typer dyreprint, men hvis du er heldig og finner to forskjellige plagg i samme print, så er jo det så kult!

BUKSENEn annen måte å gi et ellers neddempet antrekk et løft på er ved å ta i bruke et par bukser i dyreprint. Som du ser på bildet under er disse buksene ganske mørke i fargen, noe som er fint hvis du ønsker å holde antrekket forholdsvis neddempet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer