Belte

8 måter å knyte beltet på

Sjekk hvor enkelt du kan fornye stilen!

KNUTEN MÅ GJERNE SE LITT SURRETE OG ROTETE UT: Ja, vi synes dette er en kul måte å framheve midjen på, og gi stilen litt kant og karakter. 

 Foto: Sara Johannessen / KK
KNUTEN MÅ GJERNE SE LITT SURRETE OG ROTETE UT: Ja, vi synes dette er en kul måte å framheve midjen på, og gi stilen litt kant og karakter. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Vi elsker små enkle triks som gir oss en smartere stil. Å snurpe inn midjen med et belte er ett av dem. På et blunk får vi flott fasong, og kjolen, kåpen eller toppen får litt mer kant og karakter.

Beltet er dessuten din gullbillett til å bli supertrendy denne høsten, for vi ser det nemlig overalt på catwalken, som hos Burberry Prorsum og Chanel. Og ofte dukker de opp over et løst langt skjerf, i livet på en saueskinnsfrakk eller på en tynn sart bluse.

Gjør alt mer spennende

Å bruke et belte i livet i livet gir deg ikke bare en fin fasong, men det er også gull når du vil blåse liv i en gammel traver.

It-knuten får du ved å surre beltetuppen rundt selve beltet - og knuten skal være på siden av midjen.

7 andre knuter du kan sjekke ut

Ja, for å sprite opp stilen i høst, kommer du faktisk langt med et belte. Her har vi prøvd oss fram med syv ulike måter å knyte beltet på - ikke alt funker like bra, men noe er kult. Tipsene har vi funnet på Listotic.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer