Nyheter:

8 nyskapende skjønnhetsprodukter å se opp for!

Gjetter du hva dette skal brukes til?

NYE SKJØNNHETSPRODUKTER: Glem de vanlige ansiktsmaskene - nå er det så mange spennende og oppsiktsvekkende produkter på markedet! Foto: Scanpix
NYE SKJØNNHETSPRODUKTER: Glem de vanlige ansiktsmaskene - nå er det så mange spennende og oppsiktsvekkende produkter på markedet! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det blir stadig funnet opp nye, kreative og imponerende produkter. Nå kan huden din analyseres hjemme i din egen stue og du kan bruke en app til å se hvordan den har det! Hvor vilt er ikke det?

Mange av de nye produktene som er kommet på markedet ser nødvendigvis ikke ut som de tilhører i skjønnhetsverdenen. Nemlig fordi man ikke alltid ved første øyekast kan se akkurat hva det skal brukes til.

Også har du jo de produktene man trenger en skikkelig bruksanvisning for å forstå seg på. Men når man først forstår det, kan det virkelig bli en nyttig liten dings!

Har du sett noen av disse spennende skjønnhetsproduktene? Se hva de brukes til her:

1. Massage Beauty Roller

Det er kanskje ikke så lett å se hva denne skal brukes til, men når man får det forklart, så gir det fort mening. Denne skal nemlig brukes til å massere inn hudkremen din. Du påfører litt krem og så ruller du denne over lår, legger, armer og det som er.

Massage Beauty Roller fra Nurse Jamie via Net-a-porter.com, kr 1891.
Massage Beauty Roller fra Nurse Jamie via Net-a-porter.com, kr 1891. Vis mer

2. Utredningsbørste

Glatt hår fritt for floker? Ja, takk! Dette nye verktøyet til Remington skal visstnok hjelpe deg med dette. Dette er en batteridrevet utredningsbørste som skal gjøre håret ditt flokefritt og glatt på en enkel og smertefri måte. Kan brukes til både tørt og vått hår!

Tangled to Smooth fra Remington via Boozt.com, kr 299.
Tangled to Smooth fra Remington via Boozt.com, kr 299. Vis mer

3. Smart-maske

Da vi fikk pressemeldingen om dette nye produktet hadde vi ingen anelse om hva vi hadde i vente. Den lille dingsen du ser under fra Foreo skal nemlig erstatte sheet-masken. Altså den ansiktsmasken du legger på ansiktet en gang og kaster etterpå. Visstnok skal den gi behandling på salongnivå på 90 sekunder!

UFO fra Foreo via Kicks.no, kr 2795.
UFO fra Foreo via Kicks.no, kr 2795. Vis mer

4. Tørrsjampo-ark

Tørrsjampo er ingen nyhet, men «dry shampoo sheets» er det! Mange har en flaske med tørrsjampo stående på badet. Det er helt supert å spraye litt i håret når det trenger en liten oppfriskning. Men det er jo ikke bare på morgenen vi trenger det! Nå kommer det små «tørrsjampo-ark» som skal ha samme effekt. Det kan være lurt å ha i veska!

Dry shampoo sheets fra Ikoo via Vita.no, kr 99.
Dry shampoo sheets fra Ikoo via Vita.no, kr 99. Vis mer

5. Bærbar ansiktsmaske

Når man tar en titt på denne saken, tror man først at den skulle vært i en eller annen Marvel-film. Men dette er en ansiktsmaske med 162 LED-lamper! Den har tre ulike programmer som kan brukes på alt fra anti-age til akne.

Dr Dennis Gross DRX Spectralite Faceware Pro via Lyko.no, kr 4995.
Dr Dennis Gross DRX Spectralite Faceware Pro via Lyko.no, kr 4995. Vis mer

6. «Madonnas» beauty roller

Ifølge nettisden til Mdna Skin, så skal the beauty roller-en være laget basert på den medisinske teknologien Madonnas dermatolog bruker. Den er ment for både ansikt og resten av kroppen og skal stramme opp huden din. Den skal også gi glød og gi et naturlig løft.

The Beauty Roller fra Mdnaskin.us, kr 1730.
The Beauty Roller fra Mdnaskin.us, kr 1730. Vis mer

7. Hårføneren

Hårføneren til Dyson har vært på markedet en god stund nå, men man kan ikke lage en slik sak ut å nevne den. Den har ikke det typiske utseende til en hårføner og koster også mye mer.

Hårføner fra Dyson, kr 3995 hos Elkjøp.
Hårføner fra Dyson, kr 3995 hos Elkjøp. Vis mer

8. HiMirror

Denne lille skjermen analyserer huden din og fungerer som et speil med LED-lys på siden. Her skal du få frem alt av kviser, mørke ringer og porer. Så bra ...

HiMirror Mini 16G via Amazon.com
HiMirror Mini 16G via Amazon.com Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer