Valentine's Day:

8 røde kjoler til Valentine's Day

Hva passer vel bedre enn en rød variant?

KJOLER TIL VALENTINE'S DAY: Hva passer vel bedre enn en rød variant? FOTO: NTB Scanpix
KJOLER TIL VALENTINE'S DAY: Hva passer vel bedre enn en rød variant? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nok en Valentine's Day er rett rundt hjørnet, og det er nok mange som har planlagt en romantisk kveld. Kanskje skal dere ut og spise, på kino eller lage en hyggelig middag hjemme? Uansett hva dere skal, er det en gyllen mulighet til å pynte seg litt ekstra!

Og hva går vel mer hånd i hånd med Valentine's Day enn en rød kjole? Vi har funnet åtte røde kjoler som passer perfekt til denne dagen! Men selvfølgelig kan en rød kjole brukes ved andre anledninger i løpet av året som kommer.

Vi elsker å bruke en luftig, rød kjole på sommeren sammen med solkysset hud! Den kan dresses både opp og ned med høye hæler og sandaler. På dagtid kan du kombinere dem med en fin stråveske, men på kvelden kan du bytte den ut med en lekker clutch.

Kjoler som denne kan fint brukes sammen med jeans også! Går du til innkjøp av en kjole som i utgangspunktet gjør seg bedre til en kveld på byen, kan du enkelt gjøre antrekket mer avslappet med å kombinere den med en bukse.

LES OGSÅ: Crocs til 6500 kroner utsolgt før butikkslipp

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer