Strandveske

8 strandvesker som er perfekte denne sommerferien

... og neste sommer, og sommeren etter der, og så videre!

STRANDVESKEN: Streetstyle-stjerne og moteblogger Chiara Ferragni har selvfølgelig med seg en av de klassiske strandveskene med på ferie. Du finner lignende varianter lengre ned i saken! Foto: Xposure
STRANDVESKEN: Streetstyle-stjerne og moteblogger Chiara Ferragni har selvfølgelig med seg en av de klassiske strandveskene med på ferie. Du finner lignende varianter lengre ned i saken! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Strandferien er ikke komplett uten en veske som kan passe på alt du har av nødvendigheter. På stranden tar vi gjerne med en oss en bok eller et blad, solbriller, solkrem, en flaske vann, kanskje litt snacks, telefonen, lommebok, ja, listen er lang! Men når man skal ha med seg alt dette, er det greit å ha en stor nok veske. 

Strandvesker som de du finner i bildekarusellen har vært populære i lang tid, og de kommer i flere varianter. Ønsker du en litt mer leken veske finnes det mange med dusker eller et artig motiv. De enkle variantene er også veldig fine siden de er tidløse og funker sesong etter sesong. Under finner du noen av våre favoritter som befinner seg ute i butikkene akkurat nå. Hvilken stil foretrekker du?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer