Victoria's Secret Fashion Show:

8 ting du må vite om årets Victoria's Secret Fashion Show

Frida Aasen ble historisk som første norske modell!

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW: Modellene feirer etter endt visning. FOTO: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW: Modellene feirer etter endt visning. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppladningen mot det store undertøysshowet «Victoria's Secret Fashion Show» består ofte av promotering, små avsløringer av hva som skal skje under showet og hvem som skal opptre, og selvfølgelig massiv dekning i mediene.

I år har det derimot gått litt roligere for seg. Hvem som skulle opptre ble ikke avslørt før for noen dager siden, og vi visste heller ikke at Karlie Kloss (25) skulle gjøre comeback. Derfor har vi samlet opp 8 ting du må få med deg fra årets Victoria's Secret Fashion Show.

LES OGSÅ: Nå kommer korsettet du skal bruke på trening

1. Norske Frida Aasen på catwalken for første gang

Det anses som en stor ære, og et stort steg videre i karrieren, å få være modell under showet til Victoria's Secret. Både Sverige og Danmark er representert ved englene Elsa Hosk (29) og Josephine Skriver (24), men det har aldri vært med ei norske jente i modelltroppen. Helt til nå!

I år ble det nemlig kjent at Frida Aasen skulle få ta del i undertøysshowet som denne gangen befinner seg i Shanghai. Aasen gikk ned catwalken ikledd en sort og blå kreasjon mens artisten Miguel sang ved hennes side. Den norske modellen delte den gledelige nyheten med følgerne sine på Instagram i august:

«Jeg er så utrolig glad for å kunne fortelle at jeg skal gå under årets Victoria's Secret Fashion Show. Jeg kan ikke uttrykke hvor takknemlig jeg er for denne muligheten.»

Hun takker deretter Victoria's Secret-teamet og avslutter med å trekke frem modellmamma Donna Ioanna: «Jeg har kommet en langt siden min modellmamma overtalte med som 16-åring å fly til Milano og starte på denne reisen. Husk alltid at hardt arbeid lønner seg! Hvis noen forteller deg at du ikke kan gjøre noe, bevis dem at de tar feil og jobb enda hardere!»

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell Josephine Skriver ble mobbet fordi hun er prøverørsbarn

DEBUT: Både artisten Miguel og modellen Frida Aasen gjorde sin første opptreden på Victoria's Secret-catwalken. Foto: NTB Scanpix
DEBUT: Både artisten Miguel og modellen Frida Aasen gjorde sin første opptreden på Victoria's Secret-catwalken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

2. Harry Styles opptrådte foran tre ekskjærester

Etter at One Directon-gutta valgte å skille lag, har det gått svært bra for flere av dem. Harry Styles (23) har allerede sluppet solo-albumet sitt og flere av låtene er blitt ganske så populære. Det kom derfor ikke som noen overraskelse at Styles ble valgt ut til å synge under årets Victoria's Secret Fashion Show. Det som derimot fikk litt oppmerksomhet var at Styles visstnok skal ha datet tre av modellene som gikk under undertøysvisningen.

På catwalken gikk Georgia Fowler (25), Sara Sampaio (26) og Nadine Leopold (23), og alle skal visstnok ha hatt et forhold til artisten. Det har aldri blitt bekreftet om den britiske sjarmøren har datet modellen, men Fowler skal ha delt feriebilder av de to i sosiale medier.

PÅ SCENEN: Harry Styles. Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Harry Styles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ CATWALKEN: Nadine Leopold, Georgia Fowler og Sara Sampaio. Foto: NTB Scanpix
PÅ CATWALKEN: Nadine Leopold, Georgia Fowler og Sara Sampaio. Foto: NTB Scanpix Vis mer

3. Ming Xi falt på scenen

Victoria's Secret-modellen Ming Xi (28) befant seg på hjemmebane under årets visning. Men, dessverre så skulle det vise seg å bli en av de tøffeste dagene i karrieren hennes. 28-åringen fikk nemlig store problemer med klærne hun hadde på seg, og endte opp med å falle på scenen. Modellen tok det hele med et smil, men senere la hun ut et bilde på Instagram som viser en litt annen side av saken:

«Som mange av dere allerede vet, falt jeg mens jeg gikk mitt femte Victoria's Secret Fashion Show. Det var uten tvil et av de tøffeste øyeblikkene i karrieren min. Spesielt ettersom årets show befant seg i min hjemby foran øynene til min mor og alle som bor her.»

LES OGSÅ: Dette er de mest minneverdige Victoria's Secret-øyeblikkene noensinne

HER GÅR DET GALT: Modellen Ming Xi smilte til tross for fallet. Foto: NTB Scanpix
HER GÅR DET GALT: Modellen Ming Xi smilte til tross for fallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Karlie Kloss med comeback

I februar 2015 ble det kjent at både Doutzen Kroes (32) og Karlie Kloss (25) skulle forlate Victoria's Secret-scenen. Begge modellene var blant de mest profilerte og vi har siden lurt på om de har tenkt til å komme tilbake. I lang tid så det ut til at begge hadde lagt vingene på hyllen for godt, men i år gjorde Karlie Kloss comeback.

Kloss har studert ved NYU i «The Big Apple», men i år hadde også hun tatt turen til Shanghai, og hun strålte som alltid!

KARLIE KLOSS: 25-åringen er tilbake på Victoria's Secret-catwalken. Foto: NTB Scanpix
KARLIE KLOSS: 25-åringen er tilbake på Victoria's Secret-catwalken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

5. Candice Swanepoel er tilbake etter mammaperm

I fjor manglet vi begge våre sør-afrikanske modeller representert ved Behati Prinsloo (28) og Candice Swanepoel (29). Modellene fødte begge sine første barn på det tidspunktet og måtte derfor stå over fjorårets show. I år var vi derfor svært spente på om de nybakte mødrene skulle gjøre comeback, men Prinsloo venter nå sitt andre barn med musikeren Adam Levine (38) og blir derfor ikke med på årets show heller.

Swanepoel derimot er tilbake på catwalken og åpnet faktisk den ekstravagante visningen i Shanghai. Her snakker vi comeback:

TILBAKE: Candice Swanepoel er tilbake etter mammaperm. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Candice Swanepoel er tilbake etter mammaperm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

6. Brukte bh til to millioner dollar!

Hvert år er den en modell som får en spesiell ære. Nemlig å bære «the Fantasy Bra». Dette er en bh som er utsmykket med de mest spektakulære stenene og har ofte en verdi på flere millioner kroner.

Årets «Fantasy Bra» var det den brasilianske modellen Lais Ribeiro (27) som fikk bære. Prislappen på bh-en var hele to millioner dollar. Nyheten delte hun med sine 1,5 millioner følgere på Instagram:

«Jeg har holdt på denne hemmeligheten altfor lenge. For en ære det er å annonsere at jeg skal bruke the Champagne Nights Fantasy Bra dette året! Jeg er veldig glad og takknemlig for at Victoria's Secret-familien min stoler på meg og for all støtte fra familie, venner og fans.»

I BH TIL 2 MILLIONER DOLLAR: Lais Ribeiro. Foto: NTB Scanpix
I BH TIL 2 MILLIONER DOLLAR: Lais Ribeiro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

7. Ryktene svirrer rundt Alessandra Ambrosio

Hun er blant englene som har vært med lengst, men skal man tro ryktene, gikk brasilianske Alessandra Ambrosio (36) sitt sitt Victoria's Secret Fashion Show i år. Modellen, som har gått 17 show på rad, gikk ned catwalken to ganger under årets visning, og avsluttet det hele ved å sende ut et kyss til publikum. Ifølge Vogue er det flere som har tolket dette som hennes avskjed.

SLUTTER? Skal man tro ryktene, forlater veteranen Alessandra Ambrosio Victoria's Secret-scenen. Foto: NTB Scanpix
SLUTTER? Skal man tro ryktene, forlater veteranen Alessandra Ambrosio Victoria's Secret-scenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

8. Samarbeider med Balmain

Tidligere i år ble det kjent at det franske motehuset Balmain skal samarbeide med undertøysmerket. Victoria's Secret Fashion Show er delt opp i flere deler som har hvert sitt tema. Balmain har altså fått i oppgave å lage looks til en del av showet. Nå gleder vi oss til å se alt sammen på video som slippes i USA 28. november!

LES OGSÅ: Balmain lagde samarbeidskolleksjon med H&M. Se plaggene her!

SAMARBEIDET MED BALMAIN: Modellen poserer i plaggene designet av franske Balmain. Foto: NTB Scanpix
SAMARBEIDET MED BALMAIN: Modellen poserer i plaggene designet av franske Balmain. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer