Fin

8 trender som vil vare

Med disse nøkkelplaggene blir du moteriktig hele vinteren.

8 trender som vil vare
Publisert
Sist oppdatert
Noen av årets trender kommer til å bli håpløst utdaterte så snart rakettene har sluknet og champagneglasset er tømt. - Gladiatorsandaler og haremsbukser. Så innmari 2008, kommer vi til å fnise.

Felles for trender som varer

Men til tross for at enkelte av årets moteplagg nok vil gå inn i historien som trender vi gjerne kan glemme, er det andre av våren og høstens plagg du fortsatt vil være like fin i når våren kommer. Felles for trendene som vil vare er at de har et klassisk snitt, gode materialer og nøytrale mønstre og farger.

Gode eksempler fra denne sesongen

For eksempel er den korte og smale skinnjakka et trendplagg som går igjen på catwalken år etter år, bare med små variasjoner. Et par enkle og smale jeans er også et sikkert kort som funker både på jobb og på byen. Også fuskepelsen er tilbake i motebildet igjen denne høsten, og vi spår at den vil holde seg her en stund. Men viktigst av alt, i et motebilde som stadig skifter, er det at du stoler på din egen smak og stil.

Smugtitt på vårmoten

Lurer du på hva som vil gjelde til våren, kan du se hvilke stiler motejournalistene har tro på framover. Venter du spent på vårmoten men frykter en kald vinter? Da er det godt å vite at Sesongens mest trendy stil vil holde deg god og varm. LES OGSÅ:
 • Stilen som er supersexy
 • Finn fargen som kler deg
 • Få vinterens kuleste stil
 • Ta blazeren tilbake

  Heite, rutete sjal mot kulda

  Fusk deg til varm pels

  Tilbehøret som gjør deg trendy

  Sexy, barske skjorter

  Vinteren blir grå

  Baggy og komfortable gensere

  Trendvinneren som varer og varer

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer