Designerveske:

8 trendy designervesker som nå er på salg

Her kan du spare noen tusenlapper!

DESIGNERVESKE PÅ SALG: Vi har funnet dem for deg! FOTO: NTB Scanpix
DESIGNERVESKE PÅ SALG: Vi har funnet dem for deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nok mange som drømmer om å eie en veske som er litt dyrere enn andre. Verdens største designere skaper stadig vesker som får oss til å spare hver eneste krone, men for mange sitter det langt inne å bruke flere tusen kroner på en veske.

Noe som er forståelig - en veske kan fort koste over 15 000 kroner ... Da er det fint at vi er inne i en periode hvor det meste er på salg! Vi har faktisk funnet flere designerevesker som har vært blant de mest populære en god stund. Nei, du finner nok ikke den klassiske Chanel 2.55-vesken på 50 prosent rabatt, men det er mange godbiter her du bør ta en titt på.

Kanskje finner du vesken du har siklet etter er? For det som er viktig når du skal bruke litt penger på en slik ting, er at du virkelig har tenkt på det og ønsket deg den. Tidligere har moteeksperter Silje Pedersen og Darja Barannik delt sine beste tips slik at du er 100 prosent sikker på ditt kjøp.

- Kjøp en veske som du vet at du liker godt og kommer til å ha glede av i mange år, råder Pedersen.

- Jeg ville ha gått for en tidløs variant med en nøytral farge, gjerne sort, og en medium stor størrelse, som kan brukes både til jobb og ellers, sier Barannik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer