Stiltips:

8 typer tilbehør du bør ha i din basegarderobe

Byggeklossene mot det perfekte klesskapet!

STILTIPS: Forny et enkelt antrekk med lekkert tilbehør! FOTO: NTB Scanpix
STILTIPS: Forny et enkelt antrekk med lekkert tilbehør! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver stadig om hvilke plagg du bør ha i din basegarderobe. Altså hvilke plagg som alltid er en sikker vinner, som alltid bør henge i skapet ditt, og som alltid er et godt utgangspunkt til å bygge videre på et antrekk. Dette innebærer blant annet en hvit skjorte, et par jeans og den lille sorte. Men hva slags tilbehør inngår i en såkalt basegarderobe?

Høsten er på mange måter en ny start. Noen begynner på skole mens andre er tilbake på jobb etter ferie, og får vår del er det på denne tiden av året vi tar en liten oppfriskning i garderoben. Dersom du har planer om å gjøre det samme, og lurer på hva du bare beholde av det du har, er plaggene og tilbehøret i en klassisk basegarderobe en god start.

Skulle det ha seg sånn at du ikke har noe av dette i klesskapet ditt, er det lurt å bruke litt tid på å finne det som akkurat er perfekt for deg. Sørg for at du har et par jeans som sitter helt perfekt som du kan bruke til både hverdag og kveld. Ha en sort kjole som sitter som et skudd hengende i klesskapet sånn at du alltid har en sikker vinner skulle ikke alt klaffe helt en dag. Men, ingen antrekk er komplett uten tilbehør!

LES OGSÅ: 16 looks fra New York Fashion Week du må få med deg

PRIKKEN OVER I'EN: Noen enkle smykker, et par kule solbriller og en veske er ofte alt som skal til for å løfte et antrekk! Foto: Scanpix
PRIKKEN OVER I'EN: Noen enkle smykker, et par kule solbriller og en veske er ofte alt som skal til for å løfte et antrekk! Foto: Scanpix Vis mer

Når du skal bygge opp en garderobe er det derfor viktig å ha disse essensielle plaggene og tilbehøret. Nei, det er kanskje ikke av det mest fargerike og kreative du kommer til å ha i garderoben din, men det er litt av poenget. Når du har basegarderoben på plass kan du begynne å legge til med farger, print og kreative snitt på plaggene, veskene, skoene og det som er.

Når det kommer til tilbehør er det alltid lurt å ha en veske du kan bruke til alt! Det samme gjelder et par komfortable, lekre sorte pumps, kule sneakers, boots og solbriller. Men det er også lurt å ha de perfekte solbrillene, et stilrent belte, enkle smykker du kan bruke alene og med så mye annet, og et lite silkesjal som kan tilføre liv til ethvert antrekk.

Tips: Vesken kan du fornye ved å bytte stropp - bare se her!

Pumps fra Jimmy Choo via Net-a-porter.com, cirka kr 5000. Kjede fra Maanesten, kr 1000. Solbriller fra Weekday, kr 350. Veske fra Mango, kr 699. Øredobber fra Jane Kønig, kr 1375. Sjal fra Holzweiler, kr 500. Boots fra Eurosko x Celine, kr 1499. Sneakers fra Day Birger et Mikkelsen, kr 2595. Armbånd fra Hasla, kr 1215. Belte fra H&M, kr 99. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com
Pumps fra Jimmy Choo via Net-a-porter.com, cirka kr 5000. Kjede fra Maanesten, kr 1000. Solbriller fra Weekday, kr 350. Veske fra Mango, kr 699. Øredobber fra Jane Kønig, kr 1375. Sjal fra Holzweiler, kr 500. Boots fra Eurosko x Celine, kr 1499. Sneakers fra Day Birger et Mikkelsen, kr 2595. Armbånd fra Hasla, kr 1215. Belte fra H&M, kr 99. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer