Stiltips:

8 typer tilbehør du bør ha i din basegarderobe

Byggeklossene mot det perfekte klesskapet!

STILTIPS: Forny et enkelt antrekk med lekkert tilbehør! FOTO: NTB Scanpix
STILTIPS: Forny et enkelt antrekk med lekkert tilbehør! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver stadig om hvilke plagg du bør ha i din basegarderobe. Altså hvilke plagg som alltid er en sikker vinner, som alltid bør henge i skapet ditt, og som alltid er et godt utgangspunkt til å bygge videre på et antrekk. Dette innebærer blant annet en hvit skjorte, et par jeans og den lille sorte. Men hva slags tilbehør inngår i en såkalt basegarderobe?

Høsten er på mange måter en ny start. Noen begynner på skole mens andre er tilbake på jobb etter ferie, og får vår del er det på denne tiden av året vi tar en liten oppfriskning i garderoben. Dersom du har planer om å gjøre det samme, og lurer på hva du bare beholde av det du har, er plaggene og tilbehøret i en klassisk basegarderobe en god start.

Skulle det ha seg sånn at du ikke har noe av dette i klesskapet ditt, er det lurt å bruke litt tid på å finne det som akkurat er perfekt for deg. Sørg for at du har et par jeans som sitter helt perfekt som du kan bruke til både hverdag og kveld. Ha en sort kjole som sitter som et skudd hengende i klesskapet sånn at du alltid har en sikker vinner skulle ikke alt klaffe helt en dag. Men, ingen antrekk er komplett uten tilbehør!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer