<strong>STORE KUPPMULIGHETER:</strong> På nettsiden The Outnet får du fra 40 til 80 prosent avslag på designerklær fra forrige sesong. Se informasjon om produktene lenger ned i saken. Foto: The Outnet
STORE KUPPMULIGHETER: På nettsiden The Outnet får du fra 40 til 80 prosent avslag på designerklær fra forrige sesong. Se informasjon om produktene lenger ned i saken. Foto: The Outnet Vis mer

Gucci

80 prosent avslag på designerklær

Nå kan du fylle opp sommergarderoben med Gucci og Marc Jacobs uten å bli ruinert.

Publisert
Sist oppdatert
Svært få har råd til å kjøre Victoria Beckham-stil og punge ut flere hundre tusen for en liten designerveske eller et par killersko. Som så bare brukes èn gang.

Men av og til er det fantastisk å kunne unne seg litt luksus. Velte seg i Gucci, Dolce & Gabbana og Stella McCartney.

Alltid salg

!
Nå har vi endelig muligheten. Nettsiden Net-a-porter, som er et mekka for designerklær, har nemlig lansert en søsterside der det alltid er salg.

The Outnet finner du klær, sko og tilbehør fra en rekke designere som Christian Louboutin, Alberta Ferretti, Chloe, Oscar de la Renta, Diane von Furstenberg og Herve Leger fra 40 til 80 prosent avslag.

Du får også tak i vesker til halv pris fra Marc Jacobs og Mulberry. Fra Bulberry Prorsum kan du sikre deg klassiske trenchcoats til over 70 prosent avslag.

Vil du bli jevnlig oppdatert om nye varer som kommer inn, kan du dessuten abonnere på et nyhetsbrev. Sikkert lurt da det kan bli kriging om de kuleste tingene.

Vi sjekket ut butikken - her er våre favoritter vi mener er verdt prisen:
Klær ingen andre har

Nettet er ellers et mekka for å finne unike klær, smykker og sko du ikke vil se på noen andre.

For hvor får du ellers tak i perlevesker i 60-tallsstil, autentiske t-skjorter fra Woodstock eller drømmeskoene fra designere som ikke har utsalg i Norge?

Svaret er såre enkelt - kun et tastetrykk unna.

La deg inspirere av hva vi fant på vår lille shoppingrunde på nettet lenger ned i artikkelen.

Uendelige muligheter

Kanskje det er snasne husmor-smykker i 50-talls pin up-stil, eller tøffe boots fra det amerikanske merket Frye du er ute etter.

Eller Stella McCartneys nye melketurkise kjoler, eller vintagevesker fra Chanel?

Nettet er et mekka for designerklær, tilbehør og vintagekupp du aldri vil finne i norske butikker.

Fra retrolopper til luksusdesign

På nettsider som Net-a-Porter får du de heiteste kjolene fra designere som Marc by Marc Jacobs og Burberry, samt sko og vesker i drømmesjiktet.

Ikke for de aller mest slunkne lommebøkene, akkurat, men likefullt muligheter for elleville kupp.

Er du ute etter noe ingen andre har, går du ellers på skattejakt i vintagebutikker som amerikanske Vintage Vixen, som er en av de aller beste. De selger sko, vesker, kjoler, kåper og smykker helt fra 20-tallet og fram til i dag.

Den engelske nettsiden Pret a Portobello kan også være verdt å sjekke ut. De har en del gamle klær fra ulike stilperioder, samt kopier av ulike vintage-klassikere.

Vi gikk på skattejakt - sjekk ut hva vi fant her:


Artikkelen fortsetter underVidunderlige smykker og vesker

Hvis du er interessert i å trylle litt i smykkeskrinet, er Unikesmykker.no et hot tips.

Her finner du ulike godbiter, kun ett av hvert slag, fra hele 1900-tallet. Alt fra fiolette plastikkøreklips fra 60-tallet, til brosjer i gullfarget metall med sjøgrønn emalje i 40-tallsstil.

Hvis du er på leting etter den ultimate designervesken, bør du dessuten sjekke ut veskefeber.no, som guider deg gjennom jungelen av tilbud.

Overlegen klassiker uten sidestykke

Ellers så kommer du ikke unna eBay hvis du virkelig er ute etter noe spesielt, eller vil få tak i noe du ønsker deg til en mye lavere pris enn du vil måtte gi i Norge.

Siden er auksjonsbasert, og muligheten for å gjøre et kupp på klær, sko eller smykker er stor.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer