Sko

88 vårfine ballerinasko fra 99 kroner

De er feminine og trendy – uten høye hæler. Ikke rart vi elsker ballerinasko.

FAVORITTSKOEN: Se alle i bildeviseren lenger nede i artikkelen. Der finner du også mer info om priser og merker. Foto: Produsentene
FAVORITTSKOEN: Se alle i bildeviseren lenger nede i artikkelen. Der finner du også mer info om priser og merker. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stem her!Har du ballerinasko?At ballerinaskoen er blitt en favoritt blant kvinner er kanskje ikke så rart. For i motsetning til mange andre lave alternativer er de både feminine og trendy samtidig som de er komfortable. I tillegg passer de til det aller, aller meste – du kan like godt bruke dem til kjole som til jeans.SE OGSÅ: En av disse skoene bør ikke brukes nåVårens finesteKK.no har allerede gitt deg oversikten over de heteste trendene anno våren 2011. Det blir knæsjfarger, flagrende blomsterstoffer, helhvitt, neon, 70-tallsstil og naturbrune detaljer. Og det kommer selvsagt ballerinasko som er helt i tråd med denne catwalkrapporten.Slik bruker du demGår du for ballerinasko i mønstre eller muntre farger, er det som hovedregel greit å la dem slippe å slåss om oppmerksomheten med resten av antrekket. Ton gjerne ned bukse, sko og topp.MEN er du vågal nok, kan velge å ta den helt ut denne våren – nå er det nemlig ”lov” å bruke alle knæsjfargene samtidig, ifølge store designere som Jil Sander, Gucci, Missoni og Prada.Se store bilder av 88 vårfine ballerinasko her:

Se etter detteGår du for en ballerinasko i skinnlook, er ekte skinn å foretrekke framfor skinnimitasjon. Det slites finere, puster bedre og føles definitivt bedre på foten en varm vårdag. Men ofte er det som kjent lommeboken som styrer… Uansett hvilket materiale du velger, kan det være lurt å sjekke symbolmerkingen på skoen. For selv om skoen har ekte skinn på utsiden, kan materialet brukt på innsiden være syntetisk, og da vil gjerne føttene bli klamme likevel.Sjekk også at du finner en sko som har såle som dekker hele undersiden. Noen har for liten såle, ofte i hælen, som gjør at du tråkker rett på skinnet/stoffet og skoen får stygge skraper og hull etter kort tids bruk.Sokker i skoene er kanskje ikke det lekreste, men bruker du dem barføtt, kan du ende opp med vonde gnagsår - i alle fall hvis de er nye. Heldigvis kan du få tak i små sokker laget spesielt med tanke på denne problemstillingen – altså sokker som ikke synes oppi ballerinaskoene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer