Mote:

9 fantastiske plagg i gult

Her kan du spare tusenvis av kroner på årets sommerkjole!

STRÅLER I GULT: Den lyse, deilige fargen gir oss skikkelig sommerstemning. FOTO: NTB Scanpix
STRÅLER I GULT: Den lyse, deilige fargen gir oss skikkelig sommerstemning. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden det er påske, vår og sol har vi plukket ut noen superfine plagg i gult! Ikke bare står det godt til høytiden, men det frisker opp garderoben umiddelbart.

Nå som vi nærmer oss varmere tider med stormskritt, passer det utmerket å gå til innkjøp av noen lekre kjoler - gjerne i gult. Da vi skulle plukke ut noen gule favoritter fra nettbutikkene, kom vi over noen spennende nyheter.

Nyheter som kostet ganske så mange kroner. Vi snakker nesten 70 000 kroner! Det er helt vilt. Heldigvis går det an å finne noen alternativer som ligner og som ikke koster i nærheten av så mye. Bare se her:

Kjole fra H&M, kr 600.
Kjole fra H&M, kr 600. Vis mer

Vi elsker kjolene fra Zimmermann, men dessverre må du tømme lommeboka for å skaffe deg en av dem. 2150 EURO koster nemlig kjolen vi har forelsket oss i nå. Det tilsvarer rundt 20 000 norske.

Skulle du elske kjolen du ser under like mye som oss, kan du sjekke ut prislappen på kjolen over. Her ligner både snitt, mønster og farge, men prisen - den er ganske forskjellig.

En kaftan er utrolig deilig å ha på sommeren. I ny og ne titter vi innom Net-a-porter for å se på de nyankomne designerplaggene på deres nettside. Det er ikke ofte (les: aldri) disse plaggene koster rundt tusenlappen.

Her om dagen fikk vi opp en nydelig kaftan fra Marchesa. Det eneste problemet var bare det at den koster nesten 70 000 kroner! En svimlende sum! Men, leter man, så finner man alltids noe som ligner:

Fra venstre: Kaftan fra Marchesa, cirka kr 70 000. Kaftan fra H&M, kr 799.
Fra venstre: Kaftan fra Marchesa, cirka kr 70 000. Kaftan fra H&M, kr 799. Vis mer

Dersom du ikke var på utkikk etter en kjole denne gangen, har vi selvfølgelig funnet noen andre gule plagg som kan passe!

Topp fra ByTiMo via Boozt.com, kr 1700
Topp fra ByTiMo via Boozt.com, kr 1700 Vis mer
Bukse fra Mango via Boozt.com, kr 500
Bukse fra Mango via Boozt.com, kr 500 Vis mer
Skjørt fra 2NDDAY via Boozt.com, kr 1500
Skjørt fra 2NDDAY via Boozt.com, kr 1500 Vis mer
Genser fra Tommy Jeans via Boozt.com, kr 1200
Genser fra Tommy Jeans via Boozt.com, kr 1200 Vis mer
Jakke fra Monki, kr 500
Jakke fra Monki, kr 500 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer