Motetips:

9 geniale antrekks-hack fra TikTok

Klar for en aldri så liten garderoberevolusjon?

9 geniale antrekks-hack fra TikTok
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Emneknaggen #fashionhacks på TikTok har over fem milliarder visninger. Og det med god grunn, tenker vi! Hvem vil ikke holde seg oppdatert på smarte tips og triks som potensielt kan revolusjonere garderoben din?

Vi er i alle fall på evig jakt etter inspirerende triks, og derfor har vi samlet noen gullkorn av noen garderobe-hacks fra TikTok. Du kommer til å se garderoben din i helt nytt lys!

1. Hack for å skjule bh-stropper

Har du en fin topp som du egentlig ikke vil gå uten bh i, men som heller ikke blir fin hvis stroppene synes? Problemstillingen lyder i alle fall kjent ut - og enden på visa er vel dessverre også at toppen skyves lengre og lengre bak i skapet. Ifølge TikTok, er det bare å hente den frem igjen, og forsøke deg på dette trikset:

2. Hacket som gjør en enkel t-skjorte mer spennende

Enkle t-skjorter er basisplagg de fleste av oss har - men av og til føles de hakket for kjedelige. Med dette enkle trikset kan du gjøre hvilket som helst av t-skjortene dine om til en kul croptop!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer