Motetips:

9 geniale antrekks-hack fra TikTok

Klar for en aldri så liten garderoberevolusjon?

9 geniale antrekks-hack fra TikTok
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Emneknaggen #fashionhacks på TikTok har over fem milliarder visninger. Og det med god grunn, tenker vi! Hvem vil ikke holde seg oppdatert på smarte tips og triks som potensielt kan revolusjonere garderoben din?

Vi er i alle fall på evig jakt etter inspirerende triks, og derfor har vi samlet noen gullkorn av noen garderobe-hacks fra TikTok. Du kommer til å se garderoben din i helt nytt lys!

1. Hack for å skjule bh-stropper

Har du en fin topp som du egentlig ikke vil gå uten bh i, men som heller ikke blir fin hvis stroppene synes? Problemstillingen lyder i alle fall kjent ut - og enden på visa er vel dessverre også at toppen skyves lengre og lengre bak i skapet. Ifølge TikTok, er det bare å hente den frem igjen, og forsøke deg på dette trikset:

2. Hacket som gjør en enkel t-skjorte mer spennende

Enkle t-skjorter er basisplagg de fleste av oss har - men av og til føles de hakket for kjedelige. Med dette enkle trikset kan du gjøre hvilket som helst av t-skjortene dine om til en kul croptop!

3. Hacket som lager en mindre klumpete knute

Å knyte en skjorte eller cardigan i livet gir en kul og avslappet look - særlig nå på den varme delen av året. Men ofte er det vanskelig å få til nettopp denne knuten - den blir gjerne klumpete. TikTok sier: No more!

4. Hacket som lar deg lage en croptop av bikinitruser

Ok, denne så vi ikke komme - men vi har ikke tenkt til å la den gå! At to bikinitruser kan bli til en helt unik croptop er altfor kreativt til og ikke prøves ut.

5. Hacket som lager en ny bikini av bikinien du allerede har

Det er deilig å ha et par bikinier å bytte på om sommeren - både for humørets skyld og fordi det er praktisk! Derimot er mange av oss kanskje litt vel gode på å handle inn nye bikinier hver gang sommeren nærmer seg. Da er det ikke dumt å tenke på at de du allerede har faktisk kan brukes på flere måter!

6. Hacket som tar deg fra jobb til middagsdate på 1-2-3

I en hektisk hverdag med mange gjøremål, er det klart man ofte blir nødt til å kompensere litt på antrekksfronten. Med mindre man vil ha med seg en bag med skift - som definitivt ikke alltid er praktisk. Med dette trikset kan du i alle fall haste ut av døren på kontoret iført en helt annerledes look - og det uten å ha skiftet.

7. ... Og mens vi er inne på skjorter; denne kreative måten å style skjortene dine på har du sikkert ikke tenkt på før!

Lei av skjortene dine? Ta en tur innom Tiktok-hackene, så blir du nok aldri lei av en skjorte igjen. Hvor kreativ er ikke denne hacken?

8. Hacket som lager plass til gravidmagen - og foodbaby-magen!

Er favorittbuksene hakket for trange? Så lenge du klarer å oppdrive en hårstrikk er det heldigvis ikke noe problem! Vi digger at dette trikset er like genialt for gravide som for når foodbabyen melder sin ankomst etter en digg middag.

9. ... Og apropos hårstrikk - som vi faktisk kan takke for en rekke garderobe-hacks:

Etter å ha sett disse hacksene skal vi aldri gå ut døren uten minst ett hårstrikk på armen eller i vesken, det er i alle fall sikkert.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer