Hår:

9 hårmyter du kanskje har trodd på

Overraskende mange av disse gamle mytene stemmer faktisk!

MYTER: Vi i KK-redaksjonen har samlet 9 av de mytene vi har hørt mest opp gjennom tidene, og spurt frisør Sigrid Hesla Breie om det faktisk ligger noen sannhet i dem eller ei. FOTO: NTB
MYTER: Vi i KK-redaksjonen har samlet 9 av de mytene vi har hørt mest opp gjennom tidene, og spurt frisør Sigrid Hesla Breie om det faktisk ligger noen sannhet i dem eller ei. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som er blitt presentert ulike hårmyter. Alt som kan skje med håret mitt om jeg gjør noe feil. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg som yngre måtte sitte og vente på at håret skulle tørke før jeg kunne gå ut døra, fordi hårstråene visst nok kan knekke når det er kaldt - eller hvor mange ganger jeg ufrivillig har måttet bli med til frisøren for den jevnlige stussen av tuppene, slik at håret skal vokse fortere.

Men stemmer egentlig disse mytene vi er blitt fortalt?

KK-redaksjonen har samlet 9 av mytene vi har hørt mest opp gjennom tidene, og spurt frisør Sigrid Hesla Breie ved Adam og Eva Grensen og Pudderagency, om det faktisk ligger noen sannhet i dem eller ei.

Mest sannsynlig vil du også dra nytte av disse fakta/feil-påstandene!

Sigrid svarer:

1. Håret vokser raskere om du klipper tuppene jevnlig

- Stemmer. Men her er det lett å misforstå. Det er ikke slik at håret ditt vokser raskere i tempo hvis du stusser det ofte. Men slitte spisser spiser seg ikke oppover hvis de blir stusset, og hindrer dermed ikke håret i å bli lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer