Hår

9 kjendiser som har farget håret rosa, oransje og blått

Karantenen har fått stjernene til å tenke nytt og kreativt.

FARGER HÅRET: Elle Fanning (bildet) er blant stjernene som har testet ut en sprek, ny hårfarge den siste tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
FARGER HÅRET: Elle Fanning (bildet) er blant stjernene som har testet ut en sprek, ny hårfarge den siste tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Flere har vært frustrerte over at deres planlagte frisørbesøk ikke har blitt gjennomført siden mange bedrifter har holdt stengt den siste tiden. Men sånn er det bare! Og akkurat hårfarging og klipp kan man vente litt med.

Selv om det er ganske mange frisører som ikke vil anbefale det, så kan man jo også ta saken i egne hender.

LES OGSÅ: Neglelakken som gjelder nå

KLIPPE HÅR: Kan du bruke kjøkkensaks til å klippe håret? Ja, mener frisør Cecilie Krogh. Her viser hun deg steg for steg hvordan du kan klippe håret hjemme. VIDEO: Cecilie Krogh Vis mer

Det tenkte nemlig kjente navn som Sarah Michelle Gellar (43), Dua Lipa (24) og Jennifer Love Hewitt (41). Som mange andre har kanskje stjernene hatt litt ekstra tid til overs og dermed bestemt seg for å gjøre noe gøyalt med frisyren.

Skulle det gå skeis går det vel bra siden man bare skal være inne uansett, sant?

Nå er det nemlig ganske mange kjendiser som har farget håret rosa! Kanskje har de drømt om en slik farge lenge, eller så kan det være andre tanker bak fargevalget.

– Fordi det fortsatt er karantene, måtte jeg finne på en ny måte å gjøre ungene mine flaue på, sier Sarah Michelle Gellar i en video hun har lagt ut på Instagram med sitt nye rosa hår.

Hun legger til hashtaggen #quarancolor, som så langt bare består av 46 innlegg. Men Gellar har fått selskap av andre stjerner som har kastet seg på trenden.

Både Ricky Martin (48) og Elle Fanning (22) delte resultat og deler av prosessen på Instagramfunksjonen «story». Dessverre forsvinner materialet etter 24 timer. Men her kan du se Martin og Fannings nye frisyre:

9 kjendiser som har farget håret rosa, oransje og blått
9 kjendiser som har farget håret rosa, oransje og blått

Jennifer Love Hewitt la ut et bilde av resultatet på Instagram og har senere oppdatert kontoen sin med nye bilder av den nye sveisen. Til bildet skriver skuespilleren en liten tekst som understreker det vi skrev i starten av denne saken: «Her er smilet til ei jente som nettopp fikk seg noen rosa highlights. For hva skal man ellers gjøre akkurat nå?»

Artisten Dua Lipa har også tatt til Instagram for å dele litt av sin såkalte «karantenedagbok» med følgerne sine:

«Denne ukens eksperiment... rosa hår. Og det er vel egentlig det...»

Ireland Basinger Baldwin (24), datteren til skuespillerne Kim Basinger (66) og Alec Baldwin (62), har også lagt til noen rosa nyanser i håret sitt. Også hun delte resultatet på Instagram og la til at hun var fornøyd med ingenting av håret hennes falt av etter fargingen.

Men det er ikke bare rosa som har vært under denne perioden. Flere stjerner har eksperimentert med andre farger. Blant dem er «Skjønnheten og Udyret»-skuespiller Luke Evans (41).

Kristen Stewart (30) gikk for en lignende farge som sin skuespillerkollega Luke Evans. Stylisten til Stewart, CJ Romero, la nylig ut et innlegg hvor han skrev og viste at han hadde farget håret til skuespilleren.

Hilary Duff (32) skilte seg litt ut fra resten av gjengen. Hun gikk nemlig for en blågrønn hårfarge! Først trodde vi hun bare hadde tatt på seg en parykk, men skuespilleren har senere oppdatert Instagramkontoen sin med en rekke bilder - og alle er med det spreke hårfargen. Gøy!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer