Skrubb

9 renseprodukter huden din vil ELSKE nå

Gjør den klar for vår og sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Vi merker at dagene har blitt mye lengre nå, og sola har endelig begynt å varme litt. Og det er selvfølgelig veldig deilig, men også litt kjipt når du ser hvor skitne vinduene dine er når sola skinner på dem langt utover ettermiddagen og kvelden.

LES OGSÅ: Slik kan du kopiere Gigis lugg - helt uten å klippe.

Litt sånn er det med huden vår også. Hverken føtter eller legger har så lyst til å være dekket av tykke sko og varme klær lengre. Det er jo ikke så rart, men vi har jo lyst til å vise frem myke og fine legger, og ikke legger som er hvite fordi de er dekket av tørr hud.

LES OGSÅ: Kjendisene avslører sine favorittnegllakker - se fargene her!

I samme slengen som du gjør kropp og føtter klare til og blottlegges skal du gi huden i ansiktet ditt en god start med å pleie den med rens og skrubb. Og som alltid etter rens og skrubb skal huden smøres! Det gjelder føttene også, ellers vi føttene dine bli tørre igjen veldig raskt.

Vi lover at etter en halvtimes rengjøring av huden din vil du føle deg som ny. Du kommer også til å føle deg gladere og lettere til sinns. Ekstra bonus er at brunfargen som du vil få den nærmeste tiden vil bli mye finere og jevere, og sitte lengre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer