Sommermote 2020:

9 superfine plagg å bruke sammen med badetøyet

Disse kan du fint kombinere med både badedrakten og bikinioverdelen.

KLAR FOR STRANDA: Et skjørt sammen med en badedrakt er så fint! Topp det hele med en lekker solhatt og du er klar. Foto: Instagram: deborarosa
KLAR FOR STRANDA: Et skjørt sammen med en badedrakt er så fint! Topp det hele med en lekker solhatt og du er klar. Foto: Instagram: deborarosa Vis mer
Publisert

Badedrakten bruker nok mange først og fremst til å bade, men vi elsker å bruke plagget som en topp og style det med en rekke forskjellige plagg.

Det samme gjelder bikinioverdelen! Det er jo ganske perfekt å kle seg både for drinker ute og et kveldsbad, så har man liksom planlagt å være litt spontan på forhånd!

I tillegg er det jo skikkelig fint! Under viser vi deg en rekke måter å style både bikinioverdel og badedrakt på. Finner du en ny favorittmåte å bruke badetøyet på?

Psst: Lurer du på hvordan du skal vaske badetøyet? Se her!

Kule kontraster

Alle antrekkene vi har satt sammen bygger på samme «konsept». Her finner du plagg som gjør antrekket mer feststemt, men samtidig plagg man forbinder med et mer hverdagslig antrekk. Dermed er det lett å dresse antrekket både opp og ned.

Badedrakt fra COS, kr 590. Jeans fra Weekday, kr 500. Øredobber fra H&M, kr 50. Sko fra Zara, kr 599.
Badedrakt fra COS, kr 590. Jeans fra Weekday, kr 500. Øredobber fra H&M, kr 50. Sko fra Zara, kr 599. Vis mer
Blazer fra Zara, kr 1195. Bikini fra Missguided, fra kr 279. Skjørt fra H&M, kr 399. Veske fra Mango, kr 449.
Blazer fra Zara, kr 1195. Bikini fra Missguided, fra kr 279. Skjørt fra H&M, kr 399. Veske fra Mango, kr 449. Vis mer
TIPS! Knepp opp skjorta og stapp litt av den ned i skjørtet. Det gjør antrekket langt mer avslappet! Skjorte fra 2ndday via Boozt.com, kr 1300. Bikinioverdel fra Faithfull the Brand, kr 1155. Skjørt fra Levi's via Boozt.com, kr 749. Sko fra The Attico via Moniker.no, kr 6099.
TIPS! Knepp opp skjorta og stapp litt av den ned i skjørtet. Det gjør antrekket langt mer avslappet! Skjorte fra 2ndday via Boozt.com, kr 1300. Bikinioverdel fra Faithfull the Brand, kr 1155. Skjørt fra Levi's via Boozt.com, kr 749. Sko fra The Attico via Moniker.no, kr 6099. Vis mer
Vest fra Zara, kr 599. Badedrakt fra Monki, kr 140. Bukse fra Zara, kr 449. Sko fra Converse, kr 750.
Vest fra Zara, kr 599. Badedrakt fra Monki, kr 140. Bukse fra Zara, kr 449. Sko fra Converse, kr 750. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer