Hårtips:

9 ting frisørene aldri ville gjort med håret sitt

Oj, her har vi syndet en hel del ...

HÅRTIPS: Frisørene svarer på hva de aldri ville utsatt håret sitt for - og vi er skyldige på en rekke punkter! FOTO: NTB
HÅRTIPS: Frisørene svarer på hva de aldri ville utsatt håret sitt for - og vi er skyldige på en rekke punkter! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi utsetter håret vårt for mye rart. Det er ikke alltid at det å behandle det bra er forenlig med at det skal se bra ut – pluss at det ofte frister å ta noen snarveier i en hektisk hverdag.

Men enkelte ting bør vi virkelig droppe å utsette håret vårt for – og her kan du høre det fra frisørene selv, når vi nå spør dem hva de selv aldri ville ha utsatt håret sitt for.

1. Bruke samme shampo hele tiden

Catrine Ormark, som driver salongen Goshamei i Tromsø, påpeker at god hårpleie tross alt starter med hårvasken. I tillegg, er hodebunnen din en viktig del av regnestykket.

– Jeg bruker alltid en shampo som er tilpasset min hodebunn. Dette er første prioritet! sier Ormark.

Riktig valg av shampo, vil nemlig hjelpe deg å opprettholde ph-balansen i hodebunnen din, forklarer hun. Hodebunnen er tross alt hud – og det kan det være lett å glemme.

– Jeg endrer ofte shampo utfra hvilken årstid vi har og hodebunnsproblematikk. Utsettes hodebunnen for tørr luft, eller er det mye sol? legger Ormark til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.