Frisyre

90-tallshestehalen er tilbake

Hestehalen er den nye trendfrisyren, og den fineste er også den enkleste å få til selv.

HUSKER DU DEN IGJEN: Sist vi så denne hestehalen hang det gjerne en lodden stoffstrikk i den. Fra visningen av Gianfranco Ferres høst-/vinterkolleksjon. Foto: All Over Press
HUSKER DU DEN IGJEN: Sist vi så denne hestehalen hang det gjerne en lodden stoffstrikk i den. Fra visningen av Gianfranco Ferres høst-/vinterkolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om den løse hestehalen?Ballerinaknuter, fiskebeinsfletter og dobbelknuten til Michael Kors er det gjerne ikke alle som får til - selv om de har fulgt oppskriftene på KK.no.

Men høstens fineste frisyre garanterer vi nesten at du klarer å lage selv.

Ja, for du husker kanskje den løse hestehalen alle gikk med på 90-tallet? Nå er det igjen blitt noe av det heteste du kan gjøre med håret (men denne gangen kan du la scrunchyen ligge).

SE OGSÅ: Hestehalen du vil elske

Kjempefin, den kommer jeg til å prøve!
 
68 (64%)
Ok, men den er ikke helt min stil...
 
20 (19%)
Nei, den likte jeg ikke i det hele tatt
 
14 (13%)
Usikker
 
5 (5%)
STRAMME HALER: Marc Jacobs (de to bildene til venstre) går for stramme og høye hestehaler i høst. Det samme gjør Louis Vuitton, som vist her av Kate Moss og Naomi Campbell. Foto: All Over Press
STRAMME HALER: Marc Jacobs (de to bildene til venstre) går for stramme og høye hestehaler i høst. Det samme gjør Louis Vuitton, som vist her av Kate Moss og Naomi Campbell. Foto: All Over Press Vis mer

2011-versjonen

Hestehalene svingte på «alle» catwalkene, det er derfor ingen tvil om hva som blir høstens store trendfrisyre.

SE OGSÅ: Få ny frisyre på minutter

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Louis Vuitton og Marc Jacobs gikk for den høye, stramme varianten. Men den aller fineste så vi på modellene til Gianfranco Ferre, med myk sideskill og håret samlet i en løst festet hårstrikk.

Og det beste av alt – den er superenkel å få til selv.

Se flere bilder av hestehalen her:


Slik gjør du

Utgangspunktet til frisyren bør være et helt tørt hår. Lag sideskill og gre luggen litt framover og legg den bak øret. Klem så litt skum inn i håret for å få tekstur og den litt rufsete looken.

Samle håret i en lav hestehale. Bruk gjerne en tynn strikk uten metallskjøt. Det er ikke bare best for håret, men gir også et penest resultat.

Når du har festet strikken, legger du begge håndflatene på bakhodet og «heiser» håret opp. Dra løs noen hårtuster på sidene, og voilà! - enklere enn dét blir det vel ikke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer