Choker

90-tallstilbehøret som ALLE vil ha nå

På tide å grave litt i garderoben?

CHOKER: Drew Barrymore, Sarah Michelle Gellar og Liv Tyler brukte alle trenden "back in the days". Og nå er choker-trenden tilbake igjen! Foto: Scanpix
CHOKER: Drew Barrymore, Sarah Michelle Gellar og Liv Tyler brukte alle trenden "back in the days". Og nå er choker-trenden tilbake igjen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjemme i stua til mamma og pappa henger det et bilde fra da jeg begynte i første klasse på Lismarka barneskole. Forbildene da var tv-stjernetvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (29), og i den anledning hadde jeg selvfølgelig pyntet meg med det fineste smykket jeg hadde: En choker. Jeg er nok ikke den eneste som hver dag tvang dette «smykket» over hodet. Men så kan det jo hende du aldri har hørt om det før? En choker er altså dette plastikksmykket som satt så klistret inntil halsen at det til tider til og med hadde en litt kvelende følelse - derav navnet «choker».

Men så skjer jo det som ofte skjer - du blir lei. Ja, jeg skulle aldri ha på meg noe slikt igjen! Men akkurat dette sa jeg også om slengbuksen, og gjett hva jeg har på meg i skrivende stund? Nettopp. Akkurat som slengbuksen er tilbake i trendbildet, har også chokeren funnet sin plass igjen - men på en litt mer elegant måte enn de tidligere plastikkvariantene. Stjerner som Emily Ratajkowski (24), Zendaya (19), Chiara Ferragni (28), Kardashian-søstrene og Gigi Hadid (20) har alle tatt i bruk 90-tallstrenden igjen, og vi begynner å like det. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer