90-tallstrend gjør comeback i motebildet

Tør du å prøve den?

NY RUNDE: Såkalte «zebra-striper» var hot for et par tiår siden – kanskje hadde du det selv? Nå ser det ut til at det er på vei tilbake! FOTO: Instagram
NY RUNDE: Såkalte «zebra-striper» var hot for et par tiår siden – kanskje hadde du det selv? Nå ser det ut til at det er på vei tilbake! FOTO: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt i livet sett tilbake på gamle bilder av oss selv – og lurt på hvordan man i det hele tatt turte å gå ut døren.

Kanskje var du skråsikker på at det paret med slengbukser, det du kastet for noen år siden, var det siste du noensinne kom til å ta i? Eller sverget du på at du aldri kom til å kjøpe deg et par platåsko igjen?

Så feil kan man ta! Det mangler nemlig ikke på dem – og da regner jeg med meg selv – som har falt for de gamle trendene på nytt.

Nostalgien har tross alt stått sterkt i motebildet de siste årene.

Det mest populære tiåret er 90-tallet; «scrunchies», bøttehatter, store hårspenner, rumpetasker, magetopper...

(En stakket stund fryktet vi også at både syltynne øyenbryn og synlig g-streng over bukser med lavt liv skulle bli populært igjen, men den gang ei.)

Nå gjør enda en klassiker comeback; tykke striper i håret.

LES OGSÅ: Her er godteriet vi savner fra 90-tallet

«Chunky highlights» eller «zebra-striper» var en populær bestilling da de store stjernene besøkte frisøren for et par tiår siden. Britney Spears, Christina Aguilera, Cindy Crawford og Jessica Simpson var blant dem som gikk i bresjen for trenden.

Fra Hollywood til resten av verden; de kjente fjesenes respektive – og enorme – fanskarer kopierte naturligvis idolene sine, og dermed ble trenden global.

Nå påpeker nettstedet Refinery29 at stripene er på vei tilbake via store og små influencere på Instagram.

Mon tro om vi snart får se Hollywood-stjernene med dem igjen? I så fall er ikke mannen og kvinnen i gata langt bak...

Pssst: Kim Kardashian prøvde seg faktisk på den 90-tallsinspirerte looken tidligere i år! Hun skifter dog hårfarge oftere enn de fleste skifter sokker, så den har for lengst måttet vike for en ny sveis.

LES OGSÅ: Redaksjonen tipser: Her er våre beste hårtriks


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer