Ernestine Stollberg

95-åringen som tar Instagram med storm

Vi har planer om å fly ned til Wien for å bli bedre kjent med Ernestine Stollberg.

ERNESTINE STOLLBERG: Den 95 år gamle damen fra Wien ble modell for en konseptbutikk i 2016. Nå er hun superhot på Instagram og vi forstår godt hvorfor. Foto: Skjermdump fra Instagram / @park_wien
ERNESTINE STOLLBERG: Den 95 år gamle damen fra Wien ble modell for en konseptbutikk i 2016. Nå er hun superhot på Instagram og vi forstår godt hvorfor. Foto: Skjermdump fra Instagram / @park_wien Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når jeg kommer over damer som Ernestine Stollberg (95) på Instagram, klarer jeg virkelig ikke la være å dele det med resten av verden (altså våre kjære KK.no-lesere). 95-åringen, som er bosatt i Wien, har blitt en Instagram-stjerne etter hun stilte som modell for en butikkeier i nabolaget sitt. Rett rundt hjørnet hvor Stollberg bor i Wien, befinner nemlig butikken Park seg, og det var noe helt spesielt som dro 95-åringen inn i butikken.

- For et par år siden fikk vi en valp og etter det flyttet hun praktisk talt inn i butikken, sier Markus Strasser, stylist og deleier av butikken Park, til Today.

Strasser og Stollberg ble venner og den sommeren fant han ut at hun var en tidligere danser og hadde mye erfaring foran kameraet. Han spurte henne om hun kunne vært interessert i å bli tatt et par bilder av og hun ble helt i ekstase av tanken.

LES OGSÅ: Det er ikke uten grunn disse damene er med i Nina Jarebrinks nye kampanje

Hot på Instagram

Butikken har nå nærmere 50 000 følgere på Instagram, og Stollberg har på mange måter blitt deres ansikt utad. Medier som Vogue, Today og Mirror har omtalt det søte vennskapet mellom de to, og siden de møttes den sommeren har butikkeieren knipset over 100 bilder av 95-åringen til Instagram-en deres. Og de er ganske så fantastiske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer