Øyunn Krogh

– Å vise kropp er ikke porno

Flere kjente profiler omfavner nakne bryster-trenden – som Øyunn Krogh, som dro på byen i transparent topp.

ØYUNN KROGH: Flere kjendiser og moteprofiler omfavner den tydelige trenden om transparente stoffer uten noe under – og viser sine helt nakne bryst. For Øyunn Krogh handler det om å være uredd og stolt. Foto: Instagram @oyunnkrogh
ØYUNN KROGH: Flere kjendiser og moteprofiler omfavner den tydelige trenden om transparente stoffer uten noe under – og viser sine helt nakne bryst. For Øyunn Krogh handler det om å være uredd og stolt. Foto: Instagram @oyunnkrogh Vis mer
Publisert

Moten har lenge vært avkledd – men nå skal alt vises. Et par nakne pupper gjennom et tynt slør mesh, er bokstavelig talt hot akkurat nå, skal vi tro moteprofiler og runwayshow verden over.

Etter koronapandemiens lange dager i joggedress og loungewear, var motebransjens naturlige motreaksjon å gå helt andre veien. Hud og diverse kroppsdeler skulle vises gjennom cutouts, bein gjennom kort-korte miniskjørt og mage gjennom croptops.

Nå dras det hele enda et hakk lenger. De nakne brystene er ikke bare å se på runwayen, for nå er en rekke kjente profiler å se i transparente topper uten noe som dekker til brystene under.

Eksempelvis realityprofil og influencer Øyunn Krogh, som skapte overskrifter da hun dro på fest i en transparent topp.

– Det å bare vise litt bryst, som kløft, kan være vel så utfordrende og pirrende som å vise en hel pupp, slår Krogh fast til KK.

– Jeg har pupper og de er mine

For hva ligger egentlig bak denne noe dristige trenden – er det mest mote, eller er det mest feminisme? Er det kollektiv frigjøring, er det kroppspositivitet? Og så er det kanskje viktig å spørre: hvor sjokkerende er, eller bør, et par nakne pupper være i 2022?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer