Tone Damli

Adelén og Tone Damli gjør som J-Lo og Kim Kardashian

De norske kjendiskvinnene er ikke redde for å vise frem sine smekre bakender for offentligheten. Hvem har Norges mest sexy kjendisrumpe?

ADELÉN OG GJENGEN: Mandag denne uken viste «Skal vi danse»-vinneren Adelén Rusillo Steen (19) fram rumpa på rød løper. Det har flere norske kjendisdamer gjort før henne. Fra venstre: Tone Damli, Adelén, Alexandra Joner, Ezinne Okparaebo og Jenny Skavlan. Stem på hvilken kjendisrumpe du synes er flottest, nederst i saken! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør og NTB Scanpix
ADELÉN OG GJENGEN: Mandag denne uken viste «Skal vi danse»-vinneren Adelén Rusillo Steen (19) fram rumpa på rød løper. Det har flere norske kjendisdamer gjort før henne. Fra venstre: Tone Damli, Adelén, Alexandra Joner, Ezinne Okparaebo og Jenny Skavlan. Stem på hvilken kjendisrumpe du synes er flottest, nederst i saken! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Sporty er det nye sexy, sies det - og en konsekvens av at vi er blitt mer aktive, og bruker stadig mer tid på blant annet styrketrening, er at rumpene våre blir fastere, fyldigere og hottere.

På internasjonal skala har vi sett dette i lang tid, og skjønnheter som Beyoncé (34), Kim Kardashian (35), Jennifer Lopez (43), Lady Gaga (29) og Rihanna (27) har alle struttet med stumpen på rød løper-tilsteldninger over dammen.

Også her hjemme har vi begynt å se denne trenden blant våre flotte kjendisdamer.

Et godt eksempel på dette er «Skal vi danse»-vinneren Adelén Rusillo Steen (19), som under Se og Hørs Kjendisgalla 2015 - som ble avholdt på ærverdige Chat Noir i Oslo tidligere denne uken, viste fram sin smekre bakende i en sexy, sort blondekjole.

- Jeg har planlagt antrekket i en uke, men jeg prøvde det først nå. Jeg tenkte bare: «det får gå», og så gikk jeg ut døren, sa hun på rød løper til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Fikk totalslakt på Kjendisgallaen 2015

Trenden har kommet til Norge

Men 19 år gamle Adelén er ikke den eneste norske kjendisen som har vist fram rumpa på rød løper eller på scenen den siste tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.