Tone Damli

Adelén og Tone Damli gjør som J-Lo og Kim Kardashian

De norske kjendiskvinnene er ikke redde for å vise frem sine smekre bakender for offentligheten. Hvem har Norges mest sexy kjendisrumpe?

ADELÉN OG GJENGEN: Mandag denne uken viste «Skal vi danse»-vinneren Adelén Rusillo Steen (19) fram rumpa på rød løper. Det har flere norske kjendisdamer gjort før henne. Fra venstre: Tone Damli, Adelén, Alexandra Joner, Ezinne Okparaebo og Jenny Skavlan. Stem på hvilken kjendisrumpe du synes er flottest, nederst i saken! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør og NTB Scanpix
ADELÉN OG GJENGEN: Mandag denne uken viste «Skal vi danse»-vinneren Adelén Rusillo Steen (19) fram rumpa på rød løper. Det har flere norske kjendisdamer gjort før henne. Fra venstre: Tone Damli, Adelén, Alexandra Joner, Ezinne Okparaebo og Jenny Skavlan. Stem på hvilken kjendisrumpe du synes er flottest, nederst i saken! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Sporty er det nye sexy, sies det - og en konsekvens av at vi er blitt mer aktive, og bruker stadig mer tid på blant annet styrketrening, er at rumpene våre blir fastere, fyldigere og hottere.

På internasjonal skala har vi sett dette i lang tid, og skjønnheter som Beyoncé (34), Kim Kardashian (35), Jennifer Lopez (43), Lady Gaga (29) og Rihanna (27) har alle struttet med stumpen på rød løper-tilsteldninger over dammen.

Også her hjemme har vi begynt å se denne trenden blant våre flotte kjendisdamer.

Et godt eksempel på dette er «Skal vi danse»-vinneren Adelén Rusillo Steen (19), som under Se og Hørs Kjendisgalla 2015 - som ble avholdt på ærverdige Chat Noir i Oslo tidligere denne uken, viste fram sin smekre bakende i en sexy, sort blondekjole.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer