Adidas

Adidas har gitt sine klassiske Stan Smith-sneakers en makeover

Joggesko med ekte gull, anyone?

STAN SMITH I NY VARIANT: Disse klassiske sneakersene fra Adidas har fått en makeover. Nå kommer de nemlig i ekte gull! Se bildet lengre ned i saken. Foto: Abaca
STAN SMITH I NY VARIANT: Disse klassiske sneakersene fra Adidas har fått en makeover. Nå kommer de nemlig i ekte gull! Se bildet lengre ned i saken. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et par sneakers, gjerne nøytrale og hvite, er noe alle burde ha i garderoben sin. Vi sier ofte at «de passer til alt», men de gjør faktisk det! Enten det er med et par jeans og en skjorte, en mer pyntet kjole, eller en rocka look - det passer. Merker som Converse, Superga, Adidas og Nike har gjort stor suksess med sine varianter av de hvite joggeskoene, og flere har fornyet designet sitt den siste tiden. Tidligere i år presenterte trendskoen Converse en oppgradert variant, og nå er det Adidas som er nestemann ut.

Tar du deg en tur ut i gågaten, er det så å si garantert at du ser mennesker med et par Stan Smith-sneakers. Dette designet fra Adidas er enkle i stilen, men bak på skoen pleier de ofte å ha et farget parti. Det nye designet ligner fortsatt på originalen, men i denne omgang kommer det fargede partiet i GULL. Ja, du leste riktig: Ekte gull. Adidas slapp nyheten forleden dag til sine 13 millioner følgere på Instagram, og du kan få se det første bildet her! Skoene er allerede i salg fra 15. juli, men det blir nok vanskelig å få tak i de i Norge med det første. Derfor har vi plukket ut et lite utvalg av andre Stan Smith-sneakers lengre ned i saken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer