Gucci

Adidas og Gucci saksøker Forever 21

Mener den amerikanske kjedebutikken har kopiert stripene deres.

SAKSØKES: Både Adidas og Gucci skal ha saksøkt kjedebutikken Forever 21 for stripebruk. Foto: Forever 21
SAKSØKES: Både Adidas og Gucci skal ha saksøkt kjedebutikken Forever 21 for stripebruk. Foto: Forever 21 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen tøffe uker for den amerikanske kjedebutikken Forever 21 som har fått to søksmål slengt rett i fleisen. Og det er ikke fra hvem som helst. Både Adidas og Gucci skal ha saksøkt butikken for stripene de har brukt i plaggene sine. Ja, stripene! Begge gigantene mener Forever 21 har kopiert deres design.

Ifølge Women's Wear Daily skal Adidas ha tatt saken videre fordi Forever 21 skal ha designet flere av plaggene sine, både i de hverdagslige og sporty kolleksjonene, med tre striper. Adidas mener disse stripene er «forvirrende like» deres stripe-design. De to merkene hadde også en liten krangel i vår over samme problem, men da skal Forever 21 ha gått ut og sagt at Adidas har tatt dette for langt. 

Men det er ikke bare Adidas som mener den amerikanske kjedebutikken har tråkket over streken når det kommer til stripe-bruk. Det italienske motehuset Gucci skal også ha lagt inn et søksmål mot Forever 21 fordi de mener butikken har kopiert deres stripe-design. Gucci skal ha sendt ut tre brev til Forever 21 hvor de ber dem slutte å produsere plagg og tilbehør med striper i blått, rødt og blått, og grønt, rødt og grønt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer