Adriana Lima (38) deler sine beste skjønnhetstips

– Man får en naturlig glød, samtidig som det fungerer som en skikkelig detox, forteller modellen.

VAKKER: Adriana Lima har jobbet som modell siden hun var 15 år gammel – et yrke som utvilsomt passer brasilianeren. FOTO: NTB Scanpix
VAKKER: Adriana Lima har jobbet som modell siden hun var 15 år gammel – et yrke som utvilsomt passer brasilianeren. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Adriana Limas modellkarriere ble sparket i gang da en venninne ikke ville delta i en skjønnhetskonkurranse alene – dermed ba hun Adriana å melde seg på sammen med henne.

Resten er historie.

Siden har den brasilianske 38-åringen prydet utallige magasinforsider, gått nedover catwalken for verdens største motehus og vært en av undertøysgiganten Victoria's Secrets mest profilerte engler.

I dag jobber hun fremdeles som modell, men i mindre grad. Hun takket blant annet for seg i Victoria's Secret i fjor.

Stjernen tilbringer mesteparten av tiden sin med døtrene Valentina og Sienna, som hun deler med eks-mann og basketballspiller Marko Jarić.

På tross av at timeplanen er fylt til randen med både jobb og familietid, ser Lima alltid like glødende og fresh ut. Nå har hun delt tre av sine aller beste skjønnhetstips!

LES OGSÅ: 15 superstjerner med og uten sminke

TOK FARVEL: Slik så det ut da Adriana Lima gikk sitt aller siste Victoria's Secret-show i fjor. FOTO: Scanpix
TOK FARVEL: Slik så det ut da Adriana Lima gikk sitt aller siste Victoria's Secret-show i fjor. FOTO: Scanpix Vis mer

Ovenfor UsWeekly forteller hun at hun først og fremst sverger til fyldige, lange, volumiøse vipper.

Dét kan man naturligvis oppnå ved å gå til innkjøp av maskara som oppfyller nettopp de kravene, men Lima deler «hemmeligheten» som sørger for at hun får det samme resultatet uansett hvilket produkt hun har tilgjengelig.

– Du tar på maskara én gang, så venter du og lar det tørke. Deretter påfører du enda en gang, sier modellen til nettstedet og presiserer at hun gjentar prosessen omtrent fire ganger.

Tålmodighet er visst også nøkkelen når det gjelder leppestift!

(Pssst: Se KKs store test av røde leppestifter til festsesongen her.)

– Har du ikke en av de leppestiftene som skal vare i 24 timer, kan du bruke en vanlig en; påfør, ta litt papir og tørk av overflødig produkt, og så påfører du igjen. Gjør det fire ganger, så holder leppestiften seg for evig, forklarer Lima.

Sminke og glamour er bare et av aspektene ved 38-åringens liv. Hun elsker også å være sminkefri og naturlig:

– Å trene er en skjønnhetsrutine i seg selv. Man får en naturlig glød, samtidig som det fungerer som en skikkelig detox!

Det nærmer seg nyttår – å trene mer får bli nyttårsforsett denne gangen også. Hvem vet, kanskje blir 2020 året vi faktisk gjennomfører?

LES OGSÅ: Derfor når du aldri nyttårsforsettene dine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer